- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Végig olvastam a topicot, azt hiszem vétellel, lejátszással kapcsolatban majdnem minden világos, egyedül DXVA-t nem sekerült belőnöm egyelőre MPC-HC-vel, de ebben talán a 64bites Vista is ludas valamennyire. Más lejátszóprogram nálam nem játszik, eddig MPC+ffdshow-t használtam/ok teljes megelégedéssel, végülis a szoftveres lejátszás is tökéletesen megy fullHD-ben, szóval nem olyan nagy a gond, csak kíváncsi lettem volna a DXVA-ra.
Asszem dec 1-ig mindenképpen beszerzek egy DVB-T-s tunert, jelenleg WinFast PxDVR3200 H tűnik befutónak, bár nekem nem kellene hibrid, mert analóg tunerem van, de csak ezt találtam boltban. (PCIe-es csatolóhoz ragaszkodom)
Eddig analóg tuner-rel fullPal-ban rögzítettem az adásokat veszteségmenetes tömörítéssel avi konténerbe, majd VirtualDubMod-dal tudtam frame pontosan(!) vágni, átméretezni, és tömöríteni Xvid-be. DVB-T-hez kellene hasonlóan kényelmes workflow TS vágására, méretezésére, tömörítésére x264-gyel. Létezik ilyen program? Ha olyan program nincs is, ami ezeket a funkciókat egymagában ellátja, akkor legalább egy korrekt AviSynth script creator, editor kellene, de ilyet sem találtam. (avisynth-ben lehet egyáltalán vágni?) Csak mert az .avs-t már simán le tudnám kódolni x264 CLI-vel, vagy MeGUI-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest