- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen scannert vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a kínai mindenki által jól ismert HDTV USB DVB-T kütyüm.
Van egy LG tv-nk, azzal kiváló a vétel, padláson van lepke antenna, szentestől kb 25-30 kmre vagyok. TV szerint 50% körül van a jelerősség mindkét muxon, de ő sosem kockázódik be, és ha gyengébb a jel akkor is kiváló a vétel rajta.Namost ez az USB vacak nem csinál semmit. Vettem hozzá mcx koax átalakítót is.
Vele kapott kiscdről tettem vel a driverét, majd utána dugtam be az usb be. Valami DVB-T 2 nek ismerte fel a win.
A saját Blaze 6.0 nem jött össze, a kódomat ami a CDn van már valaki használja azt mondta. A Stick valamit csinál mert távirányító power gombbal behozza a blaze-t
DVB- viewer 4.5 semmi
homesys 4 semmi
VLC semmi. Találtam itt a VLC ről leírást hogy kell használni, aszerint pötyögök be mindent, persze 786000 khz meg 826000 khz-val 8 MhzTehát csatornát nem talál semelyik progi. Ezen a kütyün az egyik az led? Az világítani szokott? mert nekem nem csinál semmit.
XP SP3 ról van szó. Mit rontok el, vagy rossz ez a dudva?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest