Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
modflow #3759 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Meg még sokunknak a pctv fórumban.
Végülis, működésre tudtam bírni a Pinnacle-t Vista alatt, úgy, hogy XPSP3-as kompatibilitási módban indítottam el a telepítőt. A telepítés végeztével a PCTV programjánál is be kell állítani a kompatibilitási módot.
Ez működött a sima PCTV, és a PCTV Pro alatt is. Stereo alatt nem próbáltam. Én tennék egy próbát a helyedben...ha esetleg sikerül neked is, jelezd, kiváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e, vagy másnak is működik így?!bzoley a Te embered, neki Leadtek volt a jele az óvodában.
Normális támogatás, normális szoftverek vannak hozzá.Nem tudom, hogy digitálisat, vagy analógot, vagy hybridet akarsz?!
Itt olvass vissza.
Nézd meg ezt is.Nomeg ebben a fórumban sem árt visszaolvasni, elég nagy már a know-how-ja.
Persze, ez az én véleményem, lehet, hogy jön más, és másra esküszik. Ilyen a fórumozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest