- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Időközben sikerült nekem is beállítani mindent, végre megjött a HD is
Nagyon jó ez a Leadtek tuner, a szoftver is használható hozzá. A gyári szoft mellet még a ProgDVB-t tudom ajánlani, nagyon sok mindent tud, csak a HD verzió sajna fizetős.Az antennával vannak még gondjaim. Egyelőre csak a hozzáadott botantennát használom. Vízszintesen fogja csak az adókat és mindig rá kell állítani arra a csomagra, amit nézni akarok. Pl. nézem a sima DVB-T adókat (m1,m2,duna,duna2), ha átkapcsolok HD-ra, akkor nem fog semmit, csak ha az antennát eltekerem kicsit balra. Ebben az állásban pedig nem fogja a sima adókat.
Venni szeretnék valamilyen DVB-T antennát, csak nem tudom, hogy milyet. Az biztos, hogy erősítős kellene és nem valami túl nagy, mert erkélyre tudom csak tenni.
Nincs valami ötletetek, hogy milyet vegyek? Fontos lenne, hogy ne kelljen mindig forgatni, mint a mostani botantennátKöszi!
Lala
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest