- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
azbest #20839 üzenetére
Az a nagy probléma, hogy a ház nem is akárhol van, és a kialakítása is necces. Meredek hegyoldalban, és így kabhegy takarva. Siófok és Kabhegy azért nem jó, mert az antenna fali konzlon van, és a tető bádog szegély nem engedi arra fordítani. Ezt a két adót ajánlja a merre forgassam. A környékén két ilyen antenna van mint amire cseréltem a sz@rt, az egyik gazdáját nem tudtam elérni, a másik egy készséges hölgy az országút és én közöttem fél úton. Azt mondta, hogy egy vállalkozó tette fel neki az antennát, és azt tudja hogy nem Pécs. Az én antennám ugyan arra néz. Ami szakmailag érdekes, hogy éjjel arra ébredek, hogy ömlik az eső. Bekapcsolom a tévét és a jel minoseg 80 fölött! Viszont mint említettem, bár az új antenna nem dobja el az adást, de 22 óra tájékán ennek is a jel minősége van hogy 20 körülire esik vissza. A jel erőssége sose volt se a régi, se az új antennával 98% fölött. Az antennát a hely adta lehetőség szerint körbe forgattam egy műszer csak itt jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest