- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Kenderice #19827 üzenetére
A sima multistream az megy azt tudja a tuner, én úgy voltam vele, hogy akkor a T2-MI is megy vele. Csak az a poén az egészben, hogy a negyedannyiba kerülő Ustym 4K meg simán fogja. Ha nem vettem volna meg az Uno 4K SE-t, akkor már rég vettem volna egy olyat, csak ezzel meg mit csináljak, eladni meg már bukó lenne.
Azért érdekelt volna kíváncsiságból, hogy pl az Ultimónál van-e ilyen a csatornakeresésnél vagy csak ott is a multistreamet lehet választani?
(A netboardot hagyjuk, már leíratkoztam onnan a felhígult mindenkivel kötözködő tagok miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest