Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolor
csendes tag
válasz
garga pista #19424 üzenetére
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a Technisat hívta vissza a terméket. A JACOB Elektronik GmbH-tól vásároltam, nekik küldtem vissza RMA-val.
Sajnos a Technisat support elég gyenge.
Bejelentettem, hogy ha hálózaton keresztül NAS-ra veszek fel egy műsort, akkor időnként, bizonyos csatornáknál csak feketeséget vesz fel. Kipróbáltatták velem, hogy USB merevlemez esetén is fennáll-e a probléma és mivel ezzel működik, azt mondják, hogy a készülék jó, biztos a hálózattal van gond. Innentől kezdve nem foglalkoztak ezzel a hibával pedig ez alap funkció, működnie kellene... Elég kiábrándító volt.
Később egy olyan ritka hibával találkoztam, hogy időnként magától újraindult a készülék felvétel közben. Erre mondták azt, hogy ilyen hibajelenséggel még nem találkoztak, ezért küldjem vissza a terméket a cégnek, ahol vettem. Így jutottam el odáig, hogy vissza tudtam küldeni a készüléket RMA-val.
Rengeteg apró, bosszantó hibával rendelkezik, ennek ellenére mégis hihetetlenül hiányzik, most hogy nincs már itt. Most egy Samsung tévére kötött USB merevlemezre rögzítem a műsorokat, de iszonyúan rossz a kezelőfelülete Technisat műsor és sorozat felvétel beállítási lehetőségeihez képest.
Hibái ellenére mégis ajánlható a készülék.
Ha ezeket még javítanák, vagy továbbfejlesztenék, akkor meg különösen ajánlott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest