Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    Sziasztok.
    Ismerős Alcor 3500-asa meghalt, nem garis. Bármi lehet a hiba, nem tudom távolról, ő meg nem ért hozzá. A távirányítót leteszteltettem vele, az elvben működik, lehet csak forrasztási hiba vagy bármi, de egyrészt ilyenhez nem ért, másrészt távolról én sem tudom felmérni.
    Lényeg, venne olyan boxot, kimondottan tévé adás felvételére, ami ugyanazt tudja, mint a 3500-as.
    Megvette az újabb 3700-as Alcort, de annak több problémája is van: egyrészt, ha usb2-es hdd-t köt rá, az eszköz kiírja, hogy annak sebessége nem elég a felvételre, ami nonszensz, a 3500-as simán felvesz HD adást rá, nekem is ez a rendszer van.
    A másik, nagyobb gond, hogy a 3500-assal ellentétben a 3700-as a felvett *.ts fájlt 1Gb-os darabokban veszi fel, ellentétben a 3500-assal, ami nem darabol. Igen, ntfs fájlrendszerre, mielőtt felmerülne, hogy fat a fájlrendszer. :)
    A kérdés az, kapható-e még olyan dvb-c tuneres, usb csatlakozós, felvevős set top box, ami képes a felvételt egy darabban rögzíteni, kódolatlanul, stabilan, akadás mentesen, ahogy Digi kábelen jön.

    Az Alcor 3700 ugye kiesik. Ezek mellett 3 olyan elérhetőt találtam a neten, ami dvb-c tuneres és elvileg felvevős usb-n át, de konkrét infót arról nem, hogy darabolják-e a felvételt:
    Thomson 300/301 és egy Amiko. Ha van még más elérhető típus, érdekelne, de mind csak akkor ha a felvételt nem darabolja.
    Előre is köszönöm a segítséget.

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák