- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
csendes #14047 üzenetére
Értem, köszönöm!
A kártyalehetőség csak azért kellene, hogy ha később áttérnék, akkor ne kelljen másik készüléket venni. Egyelőre értelmetlennek és drágának tartom a MindigTV csomagokat egy Digikábelhez képest pölö.
Szóval egyelőre csak az ingyenes csatornák kellenének úgyis.
Igen, láttam, hogy szoftver gond van. Ha a firmet magam fel tudom rakni (gyárilag adott a lehetőség), akkor nem gond, csak szervizbe ne kelljen rohangálni vele. Mondjuk jobb lenne ha egyszerűen csak jól működne a cucc. Nem is értem, egy ilyen egyszerű készüléknél hogyan lehet ilyen gond, hogy nem bootol... Eléggé nevetséges, hogy még ezt sem tudják rendesen megcsinálni, pedig a Wayteq azért nem annyira rossz név más készülékeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest