Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csendes
üzenetére
Értem, köszönöm!
A kártyalehetőség csak azért kellene, hogy ha később áttérnék, akkor ne kelljen másik készüléket venni. Egyelőre értelmetlennek és drágának tartom a MindigTV csomagokat egy Digikábelhez képest pölö.
Szóval egyelőre csak az ingyenes csatornák kellenének úgyis.
Igen, láttam, hogy szoftver gond van. Ha a firmet magam fel tudom rakni (gyárilag adott a lehetőség), akkor nem gond, csak szervizbe ne kelljen rohangálni vele. Mondjuk jobb lenne ha egyszerűen csak jól működne a cucc. Nem is értem, egy ilyen egyszerű készüléknél hogyan lehet ilyen gond, hogy nem bootol... Eléggé nevetséges, hogy még ezt sem tudják rendesen megcsinálni, pedig a Wayteq azért nem annyira rossz név más készülékeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann