- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
2. Ugye jól olvastam, hogy ezekkel az eszközökkel USB-re akár rögzíteni is lehet műsorokat és közben más csatornát is lehet nézni?
Lehet rögzíteni.
Közben más csatorna?
Úgy tudom csak akkor megy, ha a másik csatorna azonos MHz-en van a felvevendő csatornáéval.
Pl: m1hd: 456MHz. m2hd szinén. Ekkor megy a dolog. De ha a tv2 a 354MHz-en van, akkor nem. De a sw-nek is tudnia kell ezt. Pl nekem olyan régi a sw-em, hogy ezt nem tudja. Ha frissítenék újabbra, akkor már tudná. Tehát ez inkább sw-es, mint hw-es dolog.4. Mennyire jelent problémát, hogy nem a DIGI által adott STB-t használok (valahol olvastam egy ilyet, hogy "minden bekapcsolás után megjelenik egy üzenet, miszerint a csatornaadatok megváltoztak, kéri-e a keresőprogram elindítását")?
Digikábelről beszélünk? Gondolom, mert kábelest keresel, nem műholdast. Szerintem nem lesz ilyen, vagyis nem tudom miért lenne, a tévék sem írják ki, azaz STB nélkül is megy a digikábel, ha a tévé tudja.
5. Egyáltalán ha valamikor kódolni fog a DIGI (vagy más szolgáltatót választok) később ezekkel a foglalatokkal kérhető lesz tőlük kártya?
A CI-be tudsz tenni CAM modult+abba kártyát, így mehet a dolog kódolás után is. Ha a cuccban nincs CI, csak conax nyílás, akkor sincs baj, ha a szolg. ezzel kódol, akkor csak a kártyát kell bele tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest