Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz hacsa #12137 üzenetére

2. Ugye jól olvastam, hogy ezekkel az eszközökkel USB-re akár rögzíteni is lehet műsorokat és közben más csatornát is lehet nézni?

Lehet rögzíteni.
    Közben más csatorna?
    Úgy tudom csak akkor megy, ha a másik csatorna azonos MHz-en van a felvevendő csatornáéval.
    Pl: m1hd: 456MHz. m2hd szinén. Ekkor megy a dolog. De ha a tv2 a 354MHz-en van, akkor nem. De a sw-nek is tudnia kell ezt. Pl nekem olyan régi a sw-em, hogy ezt nem tudja. Ha frissítenék újabbra, akkor már tudná. Tehát ez inkább sw-es, mint hw-es dolog.

4. Mennyire jelent problémát, hogy nem a DIGI által adott STB-t használok (valahol olvastam egy ilyet, hogy "minden bekapcsolás után megjelenik egy üzenet, miszerint a csatornaadatok megváltoztak, kéri-e a keresőprogram elindítását")?

Digikábelről beszélünk? Gondolom, mert kábelest keresel, nem műholdast. Szerintem nem lesz ilyen, vagyis nem tudom miért lenne, a tévék sem írják ki, azaz STB nélkül is megy a digikábel, ha a tévé tudja.

5. Egyáltalán ha valamikor kódolni fog a DIGI (vagy más szolgáltatót választok) később ezekkel a foglalatokkal kérhető lesz tőlük kártya?
    A CI-be tudsz tenni CAM modult+abba kártyát, így mehet a dolog kódolás után is. Ha a cuccban nincs CI, csak conax nyílás, akkor sincs baj, ha a szolg. ezzel kódol, akkor csak a kártyát kell bele tenni.

Új hozzászólás Aktív témák