Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
2. Ugye jól olvastam, hogy ezekkel az eszközökkel USB-re akár rögzíteni is lehet műsorokat és közben más csatornát is lehet nézni?
Lehet rögzíteni.
Közben más csatorna?
Úgy tudom csak akkor megy, ha a másik csatorna azonos MHz-en van a felvevendő csatornáéval.
Pl: m1hd: 456MHz. m2hd szinén. Ekkor megy a dolog. De ha a tv2 a 354MHz-en van, akkor nem. De a sw-nek is tudnia kell ezt. Pl nekem olyan régi a sw-em, hogy ezt nem tudja. Ha frissítenék újabbra, akkor már tudná. Tehát ez inkább sw-es, mint hw-es dolog.4. Mennyire jelent problémát, hogy nem a DIGI által adott STB-t használok (valahol olvastam egy ilyet, hogy "minden bekapcsolás után megjelenik egy üzenet, miszerint a csatornaadatok megváltoztak, kéri-e a keresőprogram elindítását")?
Digikábelről beszélünk? Gondolom, mert kábelest keresel, nem műholdast. Szerintem nem lesz ilyen, vagyis nem tudom miért lenne, a tévék sem írják ki, azaz STB nélkül is megy a digikábel, ha a tévé tudja.
5. Egyáltalán ha valamikor kódolni fog a DIGI (vagy más szolgáltatót választok) később ezekkel a foglalatokkal kérhető lesz tőlük kártya?
A CI-be tudsz tenni CAM modult+abba kártyát, így mehet a dolog kódolás után is. Ha a cuccban nincs CI, csak conax nyílás, akkor sincs baj, ha a szolg. ezzel kódol, akkor csak a kártyát kell bele tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest