- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Hagyjuk már azt a lefedettségi térképet... fórumokon folyton ezzel jönnek, fizikával nem törődnek. Az a térkép - noha professzionális tervezőprogramokkal készült -, mégis csak tájékoztató jellegű.
Például pont olyan esetekre nem érvényes, ahol a ház másik oldalán, ellenkező irányba áll az antenna, vagy egyéb speciális esetek vannak. Nem mindegy a ház anyaga sem, különböző fémes árnyékolások, helyi reflexiók, kioltások stb.
Amíg nem volt nálunk helyi adó, én egyszerű erősítős lepkeantennával, 50 km-ről vettem az adást, de még annak is csak egy reflexióját.
Ebben a topikban is sokszor le volt már írva, hogy a design-antennák nem sokat érnek. Legalábbis nálunk, mert külföldi, németországi stb. városi viszonyok között tényleg jól szolgálhatnak.
Nekem alapvetően az a gondolkodás nem jön be, amikor valaki nem ért valamihez, de azért kapásból lefikáz egy szolgáltatást. Amit persze nekem nem tisztem védeni, hiszen semmi közöm hozzájuk, legfeljebb ismerem sajnos ezt a mentalitást, saját tapasztalatból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest