- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Hagyjuk már azt a lefedettségi térképet... fórumokon folyton ezzel jönnek, fizikával nem törődnek. Az a térkép - noha professzionális tervezőprogramokkal készült -, mégis csak tájékoztató jellegű.
Például pont olyan esetekre nem érvényes, ahol a ház másik oldalán, ellenkező irányba áll az antenna, vagy egyéb speciális esetek vannak. Nem mindegy a ház anyaga sem, különböző fémes árnyékolások, helyi reflexiók, kioltások stb.
Amíg nem volt nálunk helyi adó, én egyszerű erősítős lepkeantennával, 50 km-ről vettem az adást, de még annak is csak egy reflexióját.
Ebben a topikban is sokszor le volt már írva, hogy a design-antennák nem sokat érnek. Legalábbis nálunk, mert külföldi, németországi stb. városi viszonyok között tényleg jól szolgálhatnak.
Nekem alapvetően az a gondolkodás nem jön be, amikor valaki nem ért valamihez, de azért kapásból lefikáz egy szolgáltatást. Amit persze nekem nem tisztem védeni, hiszen semmi közöm hozzájuk, legfeljebb ismerem sajnos ezt a mentalitást, saját tapasztalatból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest