Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Az erősítőt elméletileg az antennához legközelebb kell rakni. Ezért például a kis gyertyaerősítőm én közvetlenül az antenna kimenetére csavaroztam fel, majd onnan koax kábellel húztam tovább a jelet. A Te esetedben szintén az antenna és az elosztó közé kellene szerelni az elosztót, az elosztót pedig esetleg lecserélni olyanra, ami az egyik ágán átengedi a feladott tápot ( bár lehet ez is jó, ilyet még nem kellett alkalmaznom, szóval nem tudom biztosra). Én ilyen erősítőt használok: [link] STB-ből táplálva.
Viszont ha szerinted jobbak a vételi körülmények, akkor lehet a kábelezéssel lesz a gond, amin nem biztos, hogy segítene az erősítő.
Amit én tennék: Vásárolnék koax kábelt, ami elérne az antennától a TV-ig és közvetlenül összekötném vele. Így megnézném, hogy mi a helyzet. Ha minden rendben ( a jelszint is elég erős ahhoz, hogy elosztás után se legyen probléma ), akkor újra kell kábelezni. Ha nem elég ez sem, akkor jönne az erősítős megoldás, amihez már lenne kábeled is, ami kitart az elkövetkező 10-20 évre.
Viszont mielőtt költségbe vernéd magad, illetve a barátodat kérlek vedd figyelembe, hogy nem vagyok szakember a témában, inkább csak hobbiból foglalkozok ezzel a témával.
Egyébként lehet olyan gond is, hogy az antenna doboza beázott, vagy már nincs rendben a levezető kábel, mert írod, hogy már ott sem tökéletes a jelszint. A kábelcserét pedig azért ajánlottam, mert azt talán viszonylag olcsón meg lehet úszni.
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 VII Japán
- Óvodások homokozója
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Update 11.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann