- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gamepad
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szabi__memo #10676 üzenetére
A cam modul-ok gyakorlatilag mini számítógépek, azokon is valamilyen szoftver fut. A smartkártya az smarkártya, szabványosak. Nameg persze körülnéztem a neten, hogy miket írnak hasonló témában, így lett meg a megfelelő kártyakezelő program.
A upc kártya is működhet benne elvileg, úgy tudom a tvheadend és a newcs a nagra kódolást is támogatja. Hogy a ci+ kapcsán tesznek e megkötéseket, azt nem tudom. Valakinek ki kéne próbálnia. De ettől még lehet, hogy a upc kártya és a cam modul egymáshoz van rendelve, így csak olyan pc-s tunerrel megy, aminek ci slotja is van és beletehető a cam modul. Ci slotos dvb-c tunerekről gyűjtött már valaki listát: zhagyma listája
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest