Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• olajbogyo

aktív tag

válasz haze81 #10367 üzenetére

Hát, én ugyan nem vagyok az aki itt neked tanácsokat tudna adni, mert még csak pár napja használok egy Dune HD Pro Vision 4K lejátszót, a hozzáértésem annyi, mint az atomfizikához. DE, azért, ha egy prémium/profi, felső kategóriás lejátszó ezt ne tudná, akkor mitől lenne profi cucc? Én is Kodi párti vagyok, pontosabban voltam eddig, mert ennek a Dune nek nekem jobban tetszik ahogyan a "My Collection"/Saját gyűjteményembe rendezi a NAS om filmadatbázisát. Olyan részletes info kat közöl a filmekről, szereplők minden adataival, rendezők, készítők adataival+további filmjeivel, anyja neve, oltási bizonyítvány szám...stb, hogy csuda....(persze ez egyéni ízlés kérdése)
    A kérdésedre a válasz igen: a Dune HD lejátszók képesek kezelni a Dolby Vision-t Dolby Atmos-szal együtt, valamint támogatják a DTS-HD és DTS:X formátumokat is,
    "hibátlanul kezel (dekódol vagy küld tovább érintetlenül HDMI-n a házimozi-erősítőnek) minden létező hangsávot, dekódol és továbbít PCM formátumban még sokcsatornás DSD zenefájlokat is, és finomhangolható számos képi megjelenítési funkció – immár akár 8K felbontású filmfájlok és TV-k, projektorok számára is." (idézet a gyártótól) "fPApi" kinézett termékéről

Új hozzászólás Aktív témák