Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Ha jól olvasgattam arról amit linkeltél, ahhoz is ugyan úgy kell Sim kártya, csak nem kell aktiválni SMS-t küldözgetni ha keresni akarsz valamit, egyszer kifizeted és kész, persze ez nem biztos.
De ha jól tudom az összes ilyen olcsóbb kütyü mind GPRS alapon megy, nem valós GPS.
Persze a tévedés jogát fenntartom magamnak.Van a [A 8 Mini] nekem is, de még én sem üzemeltem be, de hogy minek vettem meg.
Ja igen GPS adót kerestem, de sajnos olcsón olyan nincs, így megvettem ezt mérgemben.
Ezt meg az X251 már nem bírná el, pedig csak 18g Sim nélkül akkuval.
Így is cipel vagy 60g-ot már.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest