Hirdetés
- Végre egy olcsó Thomson tévé a tesztpadon!
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
Dyingsoul #14442 üzenetére
Vitko: Tiszta pókember
Más:
Szerintem ezt az akksi szállításti mizériát az akkugyártók találták ki, hogy mindenki gyorsan rendeljen még pluszba
(csenben jegyzem meg, én is rendeltem)
Mivel a TD-ről nem érkezett meg a 2 hónapal ezelött rendelt akkum (igaz tracking szám nélkül rendeltem), most próba képp az ebayről rendeltem, kb 2/3-ad áron a TD és BG-hez képest. kíváncsian várom, megkapom e és jó lesz e.tudtok ajánlani egy olcsó, de jó töltőt, ami olcsobb mint a B6 mini, meg nem kell hogy annyira "okos" legyen. egyenlőre csak 1s akksiaim vannak egy pár darab, de gondoltam beruházok a gyári töltőnél egy ici picit komolyabb töltőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest