Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
muranyig #12296 üzenetére
Felejtsd el. CX 20. Ez egy racer, teljesen alkalmatlan lassú forgásra meg egy helyben tartásra. Táv bármi lehet, a vevő-adó párost találd meg. A gyári egyébként a Flysky FS i-6.
Van új játék a Banggodon és a Tiny Dealen, blogra feldobtam, kuponokkal együtt, ha kell valakinek.
-
Ciccuka
veterán
-
Minstrel
senior tag
-
muranyig
tag
Ehhez szerintetek milyen táv illik?
gimballal légi felvételekre vajon jó lenne?
vagy cx20?..... -
Dinter
addikt
Paypal-en megkaptam a refundot, kiírja a listában, azt írja, hogy a kártyára refundolta. Viszont ott még nem jelent meg. Később megfog?
-
kimista
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #12291 üzenetére
plusz az eladók be vannak fosva, hogy negatív értékelést kapnak, ezért ha valami nem megfelelő, simán megadják a refundot, nem is kérdezősködnek..
-
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #12289 üzenetére
Mert az látszik
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Watt25 #12285 üzenetére
A piros JST-t ugy hagynam, mviel a legtobb helyen ugy lehet vele talalkozni. A JST-XH meg a balancer plug.
Azon az oldalaon a feheret nem talalod meg, mivel nem balance plug, de nem is JST.
"Leggyakrabban Micro Losi / Walkera / Syma plug-kent szoktak ra hivatkozni. Amugy a rendes neve Molex 51005-2P."A masodik szorszalhasogatas, de jol van, ha ugy ezed at lesz irva erre:
700 mA-t tudna leadni óránként, ahol az órák száma a (0,2) nyílt halmazon definiált egész számokkal egyezik meg. -
Watt25
veterán
Téma összefoglalóban kiszúrtam pár dolgot, javítani kellene:
JST Plug;1S – 3,7V; 700 mAh; 25C; 2,6Wh
Magyarázat:
JST plug – kétféle dugaszt használnak a kisebb kopterek. Ez a piros JST vagy a (utána kell néznem)
Itt úgy látom elég sok be van mutatva, ki kellene választani, hogy melyiket használják még a JST mellett... (Én nem tudom.)700 mAh – kapacitás. 700 mA-t tudna leadni óránként, 1,4 A-t fél óra alatt, stb.
Szerintem pontosabb megfogalmazás az, hogy 700mA terheléssel egy óra alatt merül le, 1,4A-rel fél óra alatt, stb... (Nem tud több órán keresztül 700mA-t leadni, ezért az "óránként" kifejezés megtévesztő.) -
shaddam
aktív tag
De én gyűjtöm a gearbest tallérokat, mert a 100 dolláros távirányítót lekuponozom
Amúgy megvagyok velük elégedve, ha egyszer sikerül feladniuk akkor megjön. Az xk x380 töltője 5 töltés után megadta magát, küldtem nekik 2 képet aztán adtak 15 tallért. A kínainál sose lehet tudni mennyire motiválható a fekete ponttal
-
tonyrulez
őstag
válasz
KisApám #12267 üzenetére
Hát az U807 200Mpx-es kamerájával mi a helyzet?
-
medvegy
aktív tag
A banggood-on miért változnak folyton a postaköltségek? Syma X8G/C-re eddig 3k körül volt (és nem volt odaírva, hogy akciós lenne), de ma felment 10k fölé a posta
-
shaddam
aktív tag
válasz
vadasziz #12252 üzenetére
Ilyenem van. Az fpv racerem naze32-je tud voltage szintet mérni (mondjuk főleg osd esetén látom értelmét), de szerintem maradok ennél. Van egy hobbyking osd-m amin van stopper meg feszmérő, egyenlőre nem tudom beépítsem-e. Ha másért nem az a buzzer azért jó, mert egy orbitális crash után ha szétrepül minden egy kis mázlival rajtmarad a balance csatin és megtalálhatod a bokrokban
-
vadasziz
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az akkuőr-ös tanácsokat. Veszek egyet.
A tápkábelek beforrasztásánál (nyáklapon) kell használni folyékony szigetelőt, vagy nem. Ha kell melyik az olcsó?
Segítségeteket előre is köszi,
zoli
-
KisApám
addikt
válasz
dreizwanzig #12275 üzenetére
Windows Movie Maker
Ingyenes.
-
mgy
senior tag
válasz
Teréz Atya #12270 üzenetére
De rendeltem most bosszúból egy kamerásat, kíváncsi vagyok a kettő hogy megy át a léc alatt...
-
Teréz Atya
senior tag
-
szabacsik
őstag
H8 minim folyton ledobálja az egyik propellert. Már nincs csere sajnos. Van valami homemade módszer hogy ne szálljon le róla
-
KisApám
addikt
válasz
Watt25 #12262 üzenetére
Mindig vigyázok az optikára. Szeretem a jó felvételeket.
(#12261) Teréz Atya
Tudtam, hogy eredeti áron is 14 000 Ft-ért SOSEM kap, mert nem fér bele az árba egy akármilyen 3 megapixeles kamera. De ne is hirdessék akkor úgy - én ezt nagyon nem szeretem.
Valamint hogy fénykép minősége esetén még a kőkorban is jobban festettek, hogy ilyen igénytelen vacak... hááááááááát.
No meg az alkatrészek - SEMMIT nem találni (én nem találtam) a kopterhez. -
kimista
aktív tag
válasz
szerintem bármilyen vezérlőt is veszel, cc3d vagy naza, mindegyikben van low voltage alarm, szóval ezek alapból le vannak kezelve (tudtommal) progijukkal pedig be tudod állítani a failsafe funkciót (rth vagy land)
Egyébként a váz önmagában kevés leszmotor, halom prop, esc, fc, gps se árt, aksik pár db, töltő.
Én is közelítek ehhez a projekthez, kiváncsi vagyok Te mit hozol ki belőle, mire akarod használni a gépet és ennek megfelelően milyen konfigot választasz -
Watt25
veterán
válasz
dreizwanzig #12264 üzenetére
A gépemen sokkal jobb amúgy a videó minősége, a youtube nagyon lebutította
Emiatt érdemes azt csinálni, hogy felkonvertálod FullHD felbontásúra a videót, jó nagy bitrátával és úgy töltöd fel a YouTube-ra. (Megnézném úgy is, vagy esetleg a nyers videót felötlhetnéd fájlként valahová.) -
dreizwanzig
aktív tag
na, ma felrögzítettem a yi-t az X101-re és kipróbáltam meló előtt. Ez volt a második repülésem avele, mert sajna mostanában sokáig kell dolgoznom, így csak reggel tudok vele játszani és nem jöttek még meg a tartalék akksik, úgyhogy csak 1 akksim van.
Egy párszor sikerült leesni, de szerencsére nem lett baja semminek.
Még csak óvatosba nyomtam, nem mertem túl magasra menni, meg nagyon bemenni a magánterületek fölé.
A gépemen sokkal jobb amúgy a videó minősége, a youtube nagyon lebutította.
VIDEO -
mgy
senior tag
Én bezzeg még 50+ dolcsiért rendeltem a kamera nélküli u807-et... Azóta persze a BG is leárazta.
---
Tetszik ez a folyékony szigetelőszalag, de ugyanennyire jó lehet a neutrális szilo is nem? Épp ragasztok vele valamit, azért ugrott be. Tudom, bszott nagy kiszerelés, cserébe olcsó. -
Watt25
veterán
válasz
KisApám #12260 üzenetére
A kép nagyon pocsék, a videó nem annyira.
Én azért ellenőriznék egy dolgot: amikor kivitted a fénykép készítéshez tuti szép, tiszta volt az optika? Esetleg nem volt bepárásodva?
Sok drónos videón én úgy látom, hogy össze van fogdosva (zsíros) az optika, vagy bepárásodott... Egy szemüvegtörlő kendő csodákra képes. (Én mindig hordok magamnál, telefonnal mielőtt fényképezek mindig használom.) Itt most ez sem segít? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KisApám #12260 üzenetére
Egy fiatal fiú eltéved az erdőben. Napokig bolyong, míg egyszercsak találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya vénasszonnyal.
- Szervusz fiam, üdvözli a vénasszony. Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fiatal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz. A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban magáévá tett.
- Hé, te! - ébresztgette az öregasszonyt. - Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol!
- Hány éves vagy te fiam?
- Húsz.
- Na, ez szép! Húsz éves vagy, és még mindig hiszel a mesékben? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Megvettem féláron (7700 Ft) nemrég a Eachine H99D 3MP 120° Wide-Angle HD Camera gépezetet.
A Banggood szerint - legalábbis a hirdetése alapján, ez egy 3 Megapixels kép:
Illetve EZ egy 3 Megapixeles videó.
A lényeg:
a videó felbontása 1280x720 - azaz 1 Megapixel...
a fotó felbontása 2560x1040 - a videó felbontása alapján valszeg egy 1 Megapixeles fotót interpolál fel egy 3 Megapixeles hulladékká.Írtam nekik, valamint még a csomagból a 4 GB SD kártyát és SD kártya olvasót is "kifelejtették"...
-
tibibi
őstag
-
laccy88
senior tag
válasz
szia! feltételezem, hogy a kezdeti időszakokban nem tervezel több száz méter (látótávon kívül) repülni. Talán az x5c után kell egy kis gyakorlatot szerezni, mert másabb
Több féle megoldás létezik az akku fesz figyelésére, alacsony szint jelzésére. Kezdésnek ezt javaslom. Ez eléggé hangosan sípol, ha az akku egy bizonyos szint alá merül.
Később leszel olyan szorgalmas, kíváncsi, hogy utánajárj milyen más megoldások léteznek. Mint pl telemtria, fpv esetén kijelzés stb
ui.: én a naza vezérlőt ismerem, ott van vizuális jelzés(a gépen led), illetve vész mód, ha merül az akku. -
medvegy
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy az U807-eshez jók e az X5C aksik?
-
vadasziz
csendes tag
Sziasztok!
Pár hétig volt egy x5c a tulajdonomban, de nem bírta a napi 30 perc reptetés. Visszavették. úgy döntöttem, hogy építek egy szénkefe nélkülit. Rendeltem az ebay-en egy 450-es szettet. A héten fog megjönni.
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom, hogy mennyit repülhetek az akkumulátorral? Mikor kell abbahagyni, hogy nehogy lezuhanjak? Mikor töltsem? (egy alap szett, ami szerintem semmit sem jelez vissza az akkuról)
Segítségeteket előre is köszi,
Zoli -
Jackal2
senior tag
válasz
Teréz Atya #12246 üzenetére
Jó de bevált?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Teréz Atya #12232 üzenetére
350-es seasonic csak elbír 1-2-vel.
-
Teréz Atya
senior tag
Kiprobaltam a folyekony szigeteloszalagot. Az allaga olyan mint egy ragaszto-parodiae. Nyulik, ragad. Ellenben barmirol kepes lefolyni es mast osszefogni. Meg szerencse, hogy atlatszot vettem.
Olyan szinten budos, hogy azota hozzam jarnak betepni a kornyek csovesei. Najo nem, ezt meg az o gyomruk se veszi be.
Akit erdekel itt meg itt van rola video, hogyan kell hasznalni.
-
cris78
őstag
Gearbesten u807 29$ a kamerás változat 34$
-
Teréz Atya
senior tag
-
zs-olt
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdőként Syma x5C-n gyakorolok.Eddig két gép ment el, jól járnak velem a mikroheli-sek. Az Skyhunter LS 128ről van valakinek tapasztalata. Eddig nem nagyon olvastam erről.
előre is Köszi -
shaddam
aktív tag
Ha már drónvadász sas. Itt a szombati videó ahol 1:30-nál áthúz alattam valami keselyű
-
Game-over
aktív tag
válasz
medvegy #12235 üzenetére
Na ezt akkor jól benéztem.
Akkor majd kipróbálom a szomszédban lévő adótoronynál, hogy meddig megy fel
kimista: A gép hatótávját hogy növelted meg? A távra kaptam már tippeket, de kellene a géphez is, ha van
-
medvegy
aktív tag
válasz
Game-over #12214 üzenetére
90 méter a vár tengerszint feletti magassága, a torony magassága 21 m. 90 méter magasra elég necces lenne már felmenni az X5C-vel. A hatótávolságban talán még benne vagy, de a szél ott már nagyon meg tud tréfálni. Én valamelyik hétvégén 10 emeletesek mellett akarok egyenesen felfelé emelkedni (jó idő és szélcsend). Azok 100%, hogy 30-35 méter magasak, így könnyű lesz viszonyítani. Ha jól emlékszem valaki volt már a fórumon, aki moddolt távval jóval a tízesek fölé ment, de most nem találom a videót.
-
kimista
aktív tag
én kipróbáltam az RDS-t
3 géppel lehet meni, van egy x5c féle, van egy nighthawk meg van valami másik brushed.
gamepaddal toltam, kb fél órát
szerintem egész jó, irányítást meg lehet tanulni elég könnyen, nyilván ezek a drón mögüli "third person" nézetek bár könnyűek, de gyakorlatilag a valóéletben ilyen nincs, szóval felesleges.
a látótávolság nagyon kicsi, földről nézve a drónt, hamar el lehet veszteni.
fpv viszont remek, ezerszer könnyebb irányítani mint földről, bár való életben még nem fpv-ztem.de sztem ennek pont az lenne a lényege, h a földről tudjuk irányítani (legalábbis én erre szeretném használni) de nagyon korlátozottak a lehetőségek.
De mivel ingyé van, plusz magyar fejlesztés, nagyon nagy taps a készítőknek, azért ahhoz képest h prealfa, szerintem teljesen jó (nyilván sok dolog hiányzik, de repülni lehet vele, ez a lényeg) -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kimista #12231 üzenetére
Hat tolteni annyival erdemes, hogy egy ora legyen kb. a toltesi ido. Azt a 10 Ah akkupakkot toltheted 10 A-ral. Azt erdemes betartani, h toltes kozben a tolto aram ne menjen egy akku max tolesi C erteke fole, mert meglehet, hogy gagyi a kontaktus valahol. Igy legalabb a toltott akku biztosan nem serul.
Tehat, ha itt 5 db 2000 mAh akku van es 5C-vel lehet tolteni egyenkent, akkor jol vagyunk. Ha 3C, szamolni kell vele, hogy serulhet a toltott akku, ha valamelyik nem csatlakozik.
De 10 A-nal mar nagyon nem a szonyegen toltenek, es talan mar nem is a nappaliban. Az ordog nem alszik.@ szacsee - hat, hamar vettem eredeti toltot nem ezen akartam sporolni. De lenyegeben barmi jo ami stabil 12-18 V-ot ad es van vedelme. Es le tudja adni a rairt teljesitmenyt, nemcsak ra van szitazva.
-
kimista
aktív tag
válasz
Teréz Atya #12228 üzenetére
nem úgy van, hogy a paralellel egybe kötöd őket, így kapsz (mondjuk) egy 10.000 mah-as aksit, azaz időben ugyanott vagy mint ha külön töltenéd őket, csak nem kell cserélgetni?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Teréz Atya #12228 üzenetére
Skyrc tápot pc táppal váltottam ki. Duliee fórumtárs szokott normálisat árulni. Bekapcsoláshoz és kivezetéshez bg-ről atx toldók és ha sovány a b6 veszek még mellé egyet. 😆
-
Dinter
addikt
21-én adták fel U807-emhez a pótlámbabúrákat, egyik alapból leesett talppal érkezett (nice delivery time tho). A másikhoz meg nem küldtek, hanem refundoltak 4 USD-t, szóval még kerestem is rajta.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Büszke #12227 üzenetére
Balance charger + parallel board.
Nekem SkyRC Imax B6 mini (32-40$) + SkyRC tap (15$) + noname para board (8$) van.
Ezzel 1 ora alatt bebikazhatod az akkukat.
A fentiek miatt hamis Imax B6-ot szerintem nem erdemes venni, mert 10$-t tudsz sporolni ami 55 dodonal mar diszkalkolias. (nem oszt, nem szoroz)Vagy veszel 2-3 Imax B3-at (8.5$). De egy ilyen motyo 1 akkut 1,5 oran at toltene. Nekem van ez is az Eachine-tol, hat nem a tomegtermeles Csimborazzoja.
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
Egy kezdő kérdése:
Olyan töltőt keresek amivel egyszerre több (akár 3-4) aksi is tölthető egyszerre.
Ezek vannak írva a jelenlegi töltőre, amivel 1 aksi megy:
Balancer charger
2cell (7.4V) Li-ion polymer
In: 12V
Out: 7.4V 500mA
Ilyen fajta aksit töltenék(a fehér csatlakozó)
http://www.banggood.com/7_4V-1200mAh...-p-921149.htmlHa több lehetőség is létezik, akkor jöhet, az olcsó és drágább verzió ajánlása is.
Köszönöm szépen, szép napot -
Game-over
aktív tag
válasz
Teréz Atya #12218 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
tibibi
őstag
válasz
Teréz Atya #12220 üzenetére
Éppen ez az szegény sast feláldozzák nevetséges
-
kettom
csendes tag
-
Teréz Atya
senior tag
-
tibibi
őstag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Game-over #12216 üzenetére
A Syma FPV hatotavja nekem olyan 100-150 m. Pontosan nem tudom mihez merni az MJX X600 csak egy kis folt volt. Meg most sem tudom hogy hoztam haza.
A tav hatotavjat wi-fi antennaval, erositovel vagy csak egy egyszeru fokuszaloval tudod kiterjeszteni. Ez utobbi kartonpapir felhenger, alufoliaval kibelelve. Nemrohog, DJI Phantom-osok is hasznaljak.Esetleg kifurod a gepet es kihuzod az antennat fuggolegesre.
Az FPV hatotavja erosen fugg az akku tolotottsegetol. Ha elkezd csikozodni a kep kapcsold ki a felvetelt.@ marciart11 - koszi szepen. Hetvegen akkor nekirohanok a konfiguralasnak.
-
KisApám
addikt
Otthon kipróbáltam a Banggood-on Snap-Up-ban féláron vásárolt/nyert Eachine H99D 3MP 120° Wide-Angle HD Camera gépezetet, legindkább azt a 3 megapixelesnek csúfolt izét.
A lényeg: a kamera felbontása max 1280x720 (azaz EGY megapixel - a reklámvideón 2 megapixel szerepel).
Mikor ezt megláttam, tudtam, hogy az a 3 megapixeles hazugság, amit még reklámoznak, TALÁN max a fotón lehetne kivitelezhető, de eddigi az tapasztalataim alapján tudtam, hogy az EGY megapixeles fotót fogja felinterpolálni 3 megapixelessé.
Igazam lett.
A videó minősége duzzogva elmegy a felbontáshoz képest, DE a fotó minősége visszarepít a vadnyugati korba SE. Egy barlangi rajz is sokkal jobb. Majd megnézem kinti totál napfényben, HÁTHA.
Ha az időjárás kegyes lesz hozzám, kimegyek videózni/fotózni a géppel majd rakok ide fel pár példát, illetve meg a Banggood-ra a kamerát illető negatív és a gépet illető semleges reviewt pár +pontért.
A gépről majd csak a kinti reptetés után lesz valami amatőr véleményem. Bentre jó, kint meg persze szélcsendben. -
Game-over
aktív tag
válasz
Jackal2 #12215 üzenetére
Na igen, és amilyen kicsi, olyan drága is (2 k/ felnőtt), ennél a szembe lévő várfürdő is olcsóbb....
De abból a szempontból ideális, hogy van egy nagy füves rész előtte, és a fák se voltak közelIgen, gyári a kamera, csak megvártam még kisüt a nap (közben a Várfürdőben voltunk családdal, de mikor felszállt a köd akkor kiugrottam egyet reptetni
)
Ennek az FPV-nek a hatótávja 2-300 méter, de ez csak a sugárzott képre vonatkozik, ugye (a táv hatótávja nem változik meg tőle)?
-
Game-over
aktív tag
Na feltettem a hétvégi X5C felvételeket, itt van a "legjobb" minőségű: [link]
Wikipédia szerint kb. 90 méter magas a vár, de szerintem kevesebb. Volt hogy ment még 10-15 méterrel feljebb is, csak az ködben volt.
Szerintetek ezzel (vagy máshol )a módszerrel meg lehet növelni tényleg a hatótávját a drónnak? Valaki próbált már hasonlót?
-
marciart11
aktív tag
válasz
Teréz Atya #12212 üzenetére
Cleaflight nál több pid szabályzó algoritmus között választatsz meg kell nézni melyik áll legközelebb a baseflight oz. Csere nagyon egyszerű a cleanflight gui ja eltudja neked végezni, téglásítani elég nehezen lehet,
de ha mégis akkor is ujra lehet programozni egy stm linkerrel. -
Teréz Atya
senior tag
Mivan, mindenki dolgozik vagy ropkod?
Akkor megzavarnam az allovizet:
Naze32 mellett Baseflight-ban be lehet allitani valahogy, hogy a kapcsoloknal necsak lo/mid/high allast lehessen allitani? Ilyesmit Cleanflight-nal lattam.
Ha csak Cleanflight oldja meg a bajom, lehet valahogy exportalni a beallitasokat a ket FW kozott. Mennyire kompatibilisek ezek az ertekek? Pl, ha az egyikben beallitom a PID-et akkor a masik ugyanugy fog ugyanolyan ertekre reagalni vagy kezdhetem a molyolast elolrol?
Mekkora valoszinuseggel lehet teglasitani FW cserevel a Naze32-t?Antenna nelkul mekkora valoszinuseggel fustol el az FPV ado? Vagy ez teljesen tipusfuggo?
-
PNP
őstag
válasz
qnadam #12205 üzenetére
Ha belegondolsz, az, hogy "hátra", vagy "balra" raksz valamit, a 4 rotor szempontjából lényegtelen. A két láb között se lehet minden irányból középre berakni, viszont az áthidalás plusz súly (és gimbal mögött a VPS-nek is útban lenne). Gép tetején pedig valóban ott a GPS, amit nem kellene leárnyékolni, illetve oda csak ragasztani lehetne, ami ha elenged, akkor viszi magával a propellert (és a gépet). Ráadásul ahogy most van, nem kell levenni-felrakni minden repülésnél, ha hardshell-t használsz.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
krisztianAMG #12206 üzenetére
XK egy premium WLtoys, LiDi-rol a kutya nem hallott.
Nekem elkaptak az U807-et a kis csomagolasban, a nagyban nem.
Amugy nem tok mindegy? Otthon ugyis csak kokainarban van FPV-s gep. -
krisztianAMG
senior tag
Szaiszzok!
Ezek mennyire jó ajánlatok:
XK X250 - A 5.8G FPV Quadcopter - 70$
LiDi RC L6F / RC126 FPV Hexacopter - 80$Használhatóság, minőség, stabilitás, stb.-re gondolok.
Na meg az érdekelne, hogy topiclakók közül eddig nagyjából hány embernek vámolták meg a kínából rendelt drónját. (Tisztában vagyok a határokkal, kockázatokkal, sötöbö, csak a statisztika érdekel.)
Köszi előre is!
-
válasz
dudicukrasz #12203 üzenetére
előre rögzített mozgással se?
de igen, két emberrel egyszerűbb sokkal. viszont most hogy így szóba került, össze is kellene barátkozni a waypoint repüléssel.
PNP: kíváncsi vagyok
én a két láb közé tenném így elsőre, hátra. de lehet hogy az meg előremenésileg nem annyira jó. vagy a tetejére középen, de ott meg gondolom a saját gps vevője van.
-
válasz
shaddam #12177 üzenetére
nee.
mert ez nem dji?
a studio-x meg már akkor is videókat csinált, amikor a dji még kósza ötlet se volt. más kérdés, hogy az ő klipjeiket meg képi világukat nem szeretem különösebben, de azért na.szerk: hja, 45mm@inspre1pro
Imy: jönnének azok haza, csak nem mindig bírnak a széllel
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest