Hirdetés

Aktív témák

• delta9

senior tag

Hi all!

Nos előre is bocsi, de nem tudtam az összes hozzászólást végigolvasni. Nekem pl. egy kicsit párhuzamosnak tűnik ez a füves téma azzal, hogy a ''kompjúterjátékok negatívan hatnak a fiatalokra''.
    Én több éve szívok füvet és qr..ra nincs kedvem kipróbálni bármi mást, ami szintetikus! Az hogy az út innen egyenes a keményebb drogokhoz a legnagyobb demagógia, sőt egyenesen baromság. Mint ahogyan az is, hogy ha én játszottam a Carmageddon-nal, már egyből következik, hogy ki fogok menni a Kossuth térre gyalogosokat gázolni (erre a párhuzamra gondoltam fentebb).
    A média félretájékoztat. Illetve igazából semmilyen tájékoztatás itt nincs. Pl.: kutatásokkal bizonyított tény az, hogy a csokoládé nagyobb függőséget okoz, mint a THC (Cannabis hatóanyaga). A Sclerozis-multiplex tüneti kezelésében az egyik legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A rákbetegek Chemoterápiás kezelésének utóhatásait legjobban csökkentő TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI altató, fájdalomcsillapító, hányingercsillapító szer. Több ezer(!!!) éve használják bizonyos kultúrák, szemben a ma használatos gyógyszerek 30-50(!!!) éves tesztelési ciklusával. Ezeket mind-mind orvosi és egyéb kutatási anyagokból ollóztam. De persze mindez nem számít, ÉN vagyok a bűnöző, akit lehet leokádni, mert füvet szívok. Azzal senki sem foglalkozik, hogy pl több, mint 1,5millió alkoholista van ebben a pillanatban is Magyarországon. ÉBREDJETEK MÁR EMBEREK!

Aktív témák