Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
delta9
senior tag
Hi all!
Nos előre is bocsi, de nem tudtam az összes hozzászólást végigolvasni. Nekem pl. egy kicsit párhuzamosnak tűnik ez a füves téma azzal, hogy a ''kompjúterjátékok negatívan hatnak a fiatalokra''.
Én több éve szívok füvet és qr..ra nincs kedvem kipróbálni bármi mást, ami szintetikus! Az hogy az út innen egyenes a keményebb drogokhoz a legnagyobb demagógia, sőt egyenesen baromság. Mint ahogyan az is, hogy ha én játszottam a Carmageddon-nal, már egyből következik, hogy ki fogok menni a Kossuth térre gyalogosokat gázolni (erre a párhuzamra gondoltam fentebb).
A média félretájékoztat. Illetve igazából semmilyen tájékoztatás itt nincs. Pl.: kutatásokkal bizonyított tény az, hogy a csokoládé nagyobb függőséget okoz, mint a THC (Cannabis hatóanyaga). A Sclerozis-multiplex tüneti kezelésében az egyik legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A rákbetegek Chemoterápiás kezelésének utóhatásait legjobban csökkentő TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI szer. A legjobb TERMÉSZETES, MELLÉKHATÁS NÉLKÜLI altató, fájdalomcsillapító, hányingercsillapító szer. Több ezer(!!!) éve használják bizonyos kultúrák, szemben a ma használatos gyógyszerek 30-50(!!!) éves tesztelési ciklusával. Ezeket mind-mind orvosi és egyéb kutatási anyagokból ollóztam. De persze mindez nem számít, ÉN vagyok a bűnöző, akit lehet leokádni, mert füvet szívok. Azzal senki sem foglalkozik, hogy pl több, mint 1,5millió alkoholista van ebben a pillanatban is Magyarországon. ÉBREDJETEK MÁR EMBEREK!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- NIOH 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest