Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
hi mindenki!
nemtom hogy ez e a legmegfelelőbb topic, dehát próba kemence:
a helyzet az, hogy bebutolok pendrive-rol, ami egy dos (igazábol win98) rendszerlemeznek vagy bootlemeznek hat. prompt megvan, el akarom indítani a nortonghostot, az eljut az első képernyőig, majd lefagy. van hogy eljut a második képernyőig. ha a második képernyőn is továbbjut, akkor már nem szokott lenni probléma. de ez ritka. namost itt lehet hogy a gépem a ludas, mert ugyanezt simán minden gond nélkül meg tudom csinálni a céges gépemen ami egy celeronD perl865 vagy valamilyesmi alaplapban duál sd 2x256. szal én a gépemre gyanakszok. először a himemre gyanakodtam, de most rendsen megcsináltam és mégse megy. először csak simán HP USB Disk storage Tool-lal leformáztam rendszerlemeznek (fat32) a pendrive-ot (1gb-os usb2-es) az úgy simán nagyon nem akart jó lenni. aztán gondoltam hogy a himem.sys-t is rá kéne venni hogy a config.sys-ben levő beállítás működjön. akkor érdekes de működött párszor, aztán egyszercsak nem, és azóta pedig egyáltalán nem. van valami ötletetek, tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest