- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #304 üzenetére
, madness PC, durva verzió
A LM2- ben a lényeg sztem hogy a CPU/FPU/videó értékeket jól jelzi. Jó a BIOS/PCI/ISA emuláció, látszik hogy pld a videósebesség a leggyorsabb VLB kártyáknak megfelelő. DOS alatt a CPU- t csak energiatakarékos 4GHz- en járatom, de extra támogatást ad.Quake1 : csak szoftveres támogatás, 7900- al max 1400x1050 felbontás, de GTX1060- al megy a FHD. Képmentés nem adja vissza, de a retrókockás valójában jobb, mint a 3D gyorsított.
Quake2 : Q2DOS modern port, a def változat csak Win alatt futott. 3DFx- et támogatja DOS alatt is. Most nincs benne Voodoo2, de Win98 alatt kipróbáltam, az is megy benne, SLI- ben is.
3DBench2 : alacsony pontszám, valójában több ezer lenne, de nem tudja kijelezni.
Nincs még kész : megy rá a Win3.11 is. Nemrég jött ki hozzá a FHD videó driver, valamint egy audió driver is, ami a DVI/HDMI kimenetre tolja a hangot.
De elsőre a 7800GTX- ek próbája jön majd.
-
válasz
DarthSun #303 üzenetére
Kész vagy!
A landmarkot bírtam én is, vicces a 16ghz-es 486-os. a minusz 32 mhz meg pláne jó.Quake-eket nem lehet valami opengl vagy emulált glide-al futtatni hogy ne software render-ben menjen?
Mondjuk mekkora vicc, hogy ilyen fps-eket tol software-ben.Baszki, eddig le sem esett, hogy a superscape bench az virtual reality kreálmány! Wow.
-
Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.
Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest