Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Bici #301 üzenetére

Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
    SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
    VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
    VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
    Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.

Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
    FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.

Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.

Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.

Új hozzászólás Aktív témák