- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.
Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest