Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól függ hogy milyen játék vagy esetleg midi/mod lejátszó futtatása a cél.
SBEmu : sok cím SBPro móddal megbízhatóan fut. MT32 emuláció is van.
VSBHDA : ugyanaz, de 16bites támogatással, pld a Tyrian futtatásához.
VSBHDASF : szintén, de ebben megvalósította a szerző a custom soundfont feltöltést DOS alatt.
Én bemenüztem a DOSt mindegyikre+5 féle gépre, aztán ISO- ba mentettem, majd egy külső SSD- re készítettem Hirens féle bootsectort, és rávéstem a partíció tartalmát. Így elegendő 1 példány, amelyik gép képes USB- ről bootolni, azon indul.Vogonson fent van mindhárom szál, ott megtalálod leírással együtt, ha mégsem, akkor belinkelem.
FreeDOS alatt is lehet próbálkozni, de egyrészt arra több panaszt láttam, másrészt én az MSDOSt szoktam meg.Némelyik laptoppal is nehezen boldogultak, de fejlesztik mindegyiket. Az asztali gépek integrált hangkártyái általában gond nélkül szólnak. Dedikált kártya esetén az SB Live az optimális, de az Audigy is támogatott.
Én pld RyZenbe pakoltam SB0060- at beforgatva, kínai PCIe to PCI konverterrel, jól működik, és ki tudom választani hogy az alaplapi szóljon vagy a dedikált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest