Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Konkrétan úgy fogalmaztak, hogy átlagosan 13 óra. Legalábbis ők nagyjából ennyi idő alatt végeztek. Ez lehet több és kevesebb, játékstílustól függően. Én személy szerint szeretem felderíteni a pályákat, és ezt már elmondták korábban, hogy lesznek titkos helyek is bennük. Persze első végigjátszáskor csak azért nem fogok órákig ténferegni, mert valahol 99%-on áll a számláló 100% helyett, de ahová el tudok jutni, oda be fogok nézni.
Én reménykedem olyan 20 órában, az már úgy-ahogy elfogadható lenne, ennél többet sajnos manapság csak szerepjátékoknál lehet várni, és még ott sem mindnél. Egy FPS esetén 20 óra már elfogadható, feltéve, hogy tényleg akcióval telik el az idő, nem ide-oda mászkálással.
(#572) [Prolixus]: Kihagytad, hogy:
- "Zöld legyen, oké?"
- "Én nem ki-nyer-mázni jöttem ide, úgyhogy holnap este öttől hétig megoldod magad. Zöld?"
- "Szuperzöld".
Lehet, hogy a Bethesda is így gondolja.

Új hozzászólás Aktív témák
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest