Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Konkrétan úgy fogalmaztak, hogy átlagosan 13 óra. Legalábbis ők nagyjából ennyi idő alatt végeztek. Ez lehet több és kevesebb, játékstílustól függően. Én személy szerint szeretem felderíteni a pályákat, és ezt már elmondták korábban, hogy lesznek titkos helyek is bennük. Persze első végigjátszáskor csak azért nem fogok órákig ténferegni, mert valahol 99%-on áll a számláló 100% helyett, de ahová el tudok jutni, oda be fogok nézni.
Én reménykedem olyan 20 órában, az már úgy-ahogy elfogadható lenne, ennél többet sajnos manapság csak szerepjátékoknál lehet várni, és még ott sem mindnél. Egy FPS esetén 20 óra már elfogadható, feltéve, hogy tényleg akcióval telik el az idő, nem ide-oda mászkálással.
(#572) [Prolixus]: Kihagytad, hogy:
- "Zöld legyen, oké?"
- "Én nem ki-nyer-mázni jöttem ide, úgyhogy holnap este öttől hétig megoldod magad. Zöld?"
- "Szuperzöld".
Lehet, hogy a Bethesda is így gondolja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest