Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s912
aktív tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Két dolog sülhet ki a single-ből.. Óriásit bukik vagy óriási siker lesz. A nép már nagyon" ki van éhezve" egy pörgős, FPS játékra, ami nem CoD, BF és társai (elnézést azoktól, akiknek ezek tetszenek).. Én személy szerint id FAN vagyok és kivétel nélkül, minden játékuk nagyon tetszett/tetszik. A legutóbbi Rage is (ha nem is korszakalkotó) nagyon jóra sikeredett. Tény, hogy a vége olyan volt, amilyen.. Biztos vagyok benne, hogy tanultak belőle. Persze azt is már számtalanszor leírtam, hogy nem fognak tudni megfelelni minden elvárásnak.. De jó látni, hogy nem sza*ják telibe a "nép" akaratát, még ha Ők (bethesda) is elismerik, hogy a $ fontos számukra, de cserébe adnak is.
-
s912
aktív tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Egyrészt a multit nem az id "csinálja". Másrészt csak van rá okuk, hogy a single-ből csakis és kizárólag a tavalyi 20 perces "demo"-t mutatták eddig, ami már amúgyis 2! (vagy még több) éves demo.. Szerintem ha kipróbálod a beta-t, nem fogsz bírni várni a single megjelenéséig

-
Htibimor
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Na most megnéztem újra, és most elkezdte a letöltést. Elnézést a hiszti miatt!
Egyébként nagyon elgondolkoztam rajta, hogy mégsem játszom vele. Lehet, hogy hülyének fogtok tartani, de engem a single rész érdekel. Ha most játszom vele, elmarad az euforikus élmény, amikor a single részben hozzájutok egy új fegyverhez. Szóval nem tudom...
-
R3laX
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
Htibimor
üzenetére
Jo-jo, de en jobbat vartam. De azert azt meg eszben tartom, hogy ez csak Beta, meg valtozhatnak dolgok es a jatek modok eleg jonak tunnek, a TD az eleg sivar, nagyon kiegyensulyozatlan szerintem. Es brutal nehez eletben maradni. Mire vegre megszerzem a Quad damaget, rogton leszednek valahonnan valami sarokbol.
-
csana
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Igaz Én nem toltam a bétával, de mivel elárasztották a bétás vélemények a youtube-ot, jópár videót megnéztem, hogy informálódjak a játékról (íme egy, meg egy másik).
Úgy tűnik hogy hatalmas forradalmat nem hoz az aréna shooterek világába, de ha jól rémlik nem is ez volt a célja a fejlesztőknek, hanem hogy az egyjátékos módra kihegyezett játék mellé adjanak valami multit, hogy jobban csillogjon a szemünk. Az eddig látottak/olvasottak alapján a bétás multi az hozza is ezt a szintet.
Egy kellemes kis quake aréna inspirálta casual lövölde modernebb köntösben. Ha csak a multi miatt akarná megvenni az ember, az talán csalódhat, de speciel én egyre jobban várom a megjelenést (a játékot már begyűjtöttem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én azt is szerettem.

.