Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igazad van. én nagyon remélem, hogy id/bethesda látja ezt a "trendet" és megpróbálja nem elba**ni
ha azt nézzük, Rage esetében sem volt bug a játékban (az már más kérdés, hogy id tech 5 nem úgy ment, ahogy szerették volna, de ha jól emlékszem, elég gyorsan reagáltak rá egy update csomaggal). A motor pedig maradt ugyanaz (najó, Tiago Sousa és id-s arcok gondolom pár effektet feljebb "húztak", de az alap-motor Carmack nélkül nem változott). Biztos vagyok benne, hogy tanultak a Rage-ből (legyen az a motor-hiba, vagy akár a játék elba**ott vége).
Az optimalizáció már az alpha és a beta között is igencsak észrevehető volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha azt nézzük, Rage esetében sem volt bug a játékban (az már más kérdés, hogy id tech 5 nem úgy ment, ahogy szerették volna, de ha jól emlékszem, elég gyorsan reagáltak rá egy update csomaggal). A motor pedig maradt ugyanaz (najó, Tiago Sousa és id-s arcok gondolom pár effektet feljebb "húztak", de az alap-motor Carmack nélkül nem változott). Biztos vagyok benne, hogy tanultak a Rage-ből (legyen az a motor-hiba, vagy akár a játék elba**ott vége).