Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Mini PC
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igazad van. én nagyon remélem, hogy id/bethesda látja ezt a "trendet" és megpróbálja nem elba**ni
ha azt nézzük, Rage esetében sem volt bug a játékban (az már más kérdés, hogy id tech 5 nem úgy ment, ahogy szerették volna, de ha jól emlékszem, elég gyorsan reagáltak rá egy update csomaggal). A motor pedig maradt ugyanaz (najó, Tiago Sousa és id-s arcok gondolom pár effektet feljebb "húztak", de az alap-motor Carmack nélkül nem változott). Biztos vagyok benne, hogy tanultak a Rage-ből (legyen az a motor-hiba, vagy akár a játék elba**ott vége).
Az optimalizáció már az alpha és a beta között is igencsak észrevehető volt
-
s912
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
lehet, sőt, biztos. de azért 1 évet várni játékra.. még ha 1-2 hónap, azt mondom OK. Persze ő tudja

-
Htibimor
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm!
Azért valaki írhatna pár szót így a béta vége felé, hogy milyen a game?! A fegyverek, a hangok, a grafika stb?! Mennyire a régi feeling? Vagy jól ötvözi az újat és a régit?
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Foleg, hogy a Quake a Doom unokaja, ugyhogy ha valami "kvekes" akkor azt aze' jobb letisztazni, hogy ki honnan mikor-hogy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent nekem sem tunik Kvekesnek, total Doomos az egesz. Lehet, hogy van benne rocket jump, meg quad damage, dehat ID game. Jo lesz ez.
A konzol vs PC dologhoz: Persze, hogy a gamepad soha meg nem fogja kozeliteni az eger+bill kombot, de konzolon is vannak brutal jo gamek es brutal jo gamerek. Csak azert mert egerrel konnyebb heccsatolni, nem jelenti azt, hogy konzolon nem lehet brutalis jokat tolni vele.
-
R3laX
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Kell, akarok már vmi hasonlóót
. Konzolon sztem marha lassúak gamepaddal... Más lesz ez egérrel.. Jó kis Unkind, Polosaty, Cooller, magyaroknál Storm, Death...
. Ősarcok.. ID, + a multit kihegyezik.. csak nem basszák már nagyon el, na meg simán kinézem a Quakerekből, hogy megépítik újra a Ztn3tourney1 et, pro-q3dm6-ot stb... -
R3laX
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez hozza azért a sebességet/pörgést LESD
. Van Railgun szerű fegyver is
. Kedvenc 
atidzsiforc : Pedig milyen jó volt a strafejump

Egyébként ezek a konzolos videók nem adják azt, amit egérrel ki lehet majd hozni sztem a dologból.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
en is kepes voltam 7-8 evet elquakezgetni ugy, hogy ugrani se tudtam

-
atidzsiforc
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
van benne raketa meg shoti meg ugropad >>>>>>>>> QUEK QUEK QUEK
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent meg az, hogy ki mit erez quakes jellegu jatekmenetnek elegge szerteagazo, aki csak "felszinesen" tapasztalta meg regen annak teljesen ertheto, hogy ez esik le, aki meg hardcore quake player a mai napig az meg nagy valoszinuseggel ra sem fog nezni ennek a multijara.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A 2015-is E3 Trailer az 100% SP volt.
En kifejezetten orulok, hogy SP palyakat nem tesznek elerhetove a betaban. Esetleg palya-reszleteket, de nem full mapeket. -
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jaja, 93-ban megvolt az akkori eredeti plakat.

Ejj, de racuppantam most megint a Doomra, meg ket honap es egy het

-
PunkZoli
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
https://imgur.com/5ljl8nq
https://imgur.com/eRnkqIg -
atidzsiforc
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
mar van [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Megfordítható, vagyis ha nem tetszik, kifordítod és az új kép lesz kívül.

-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Totál mind1, szerintem a konzolosok is tisztában vannak vele, csak itt válik szét a dolog, hogy valaki elfogadja és játszik, mert a játékélmény a lényeg, a másik meg fanboy-kodik.
Konzolos dolog miatt sokkal kevésbé aggódok minthogy a multira túlzottan ráhajtanak a single rovására.

-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát nem tudom, mi alapján tervezik, lehet más játékokat vesznek alapul, hogy ott jól megy a multi, de azért már sajna volt példa rá, hogy a multi miatt lett gázabb egy játék single része, és mellé még a multi is befürdött, mert az se volt kiemelkedő. Szóval azért nagyon remélem, hogy nem esnek ebbe a hibába, az emberek nagy része szerintem a single miatt fogja megvenni, aztán ha mellé a multi is jó lesz az csak kellemes ráadás.

Multinak régen is ott volt a Quake.
Ha multi lövöldét akarna a CoD/BF/CS ellen akkor itt az ideje egy új Quake-ot is összerakni.

-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Csak nem csinálják meg azt, hogy itt is a multi miatt lesz rövidebb a kampány. Azért a Doom mindig is single játék volt. Nagy hiba volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ha azt nézzük, Rage esetében sem volt bug a játékban (az már más kérdés, hogy id tech 5 nem úgy ment, ahogy szerették volna, de ha jól emlékszem, elég gyorsan reagáltak rá egy update csomaggal). A motor pedig maradt ugyanaz (najó, Tiago Sousa és id-s arcok gondolom pár effektet feljebb "húztak", de az alap-motor Carmack nélkül nem változott). Biztos vagyok benne, hogy tanultak a Rage-ből (legyen az a motor-hiba, vagy akár a játék elba**ott vége).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Ősarcok.. ID, + a multit kihegyezik.. csak nem basszák már nagyon el, na meg simán kinézem a Quakerekből, hogy megépítik újra a Ztn3tourney1 et, pro-q3dm6-ot stb...
. Kedvenc