Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriszpontaz

veterán

válasz s912 #446 üzenetére

Én 1 óra DOOM után hétvégén inkább végig toltam a Wolfenstein New Order-t és az Old Blood-ot félig. Ott mutatkozott csak meg a teljesen felesleges képernyő instrukció (egyben lelombozó is egyben) amikor az Old Blood-ban végig lehet tolni a Wolfenstein 1-et pályáról pályára. Régen végig futkorásztunk minden fal mellett titkos ajtókat keresve, nyomkodtuk az ajtó nyitó gombot mint a félőrült, most meg (mivel fejből rémlik mind) elég a csupasz fal elé állnod és jön is a képedbe hogy nyomd meg az E gombot. Keresni sem kell. -.-"
    Mondjuk a Wolfenstein hála az égnek még tartogatott is nem egy titkos helyet amit meg lehetett keresni, és nem túl jellemző rá az ilyen, de a játékok nagy része ezt csinálja.
    Ugyanezt éreztem a Beta alatt. Ezek az "itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2.." dolgok szerintem is tök feleslegesek, de ugye azoknak készül a játék akik villogó pontok és nyilak nélkül még arra sem jönnek rá, hogy meg kellene fordulni a tengelyük körül.
    Ez a multi nekem full kihagyós lesz, a Single-t várom én is. Nincs különösebb baj a multival, de már nem az én világom, így 36 évesen.

Új hozzászólás Aktív témák