Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Szerintem az UE5 múltidőbe teszi látványban az összes jelenlegi enginet beleértve a tech7-et is. Mondjuk Eternalhoz tökéletes főleg látvány/gépigény szinten, de az UE5-el részletességben, fénykezelésben nem fogja tudni fölvenni a versenyt, még akkor sem, ha már kész lenne a RT implementáció amit csak be kellene klikkelni, de egyelőre én még official RT ON Eternal videot nem láttam..
-
Én egyébként abból indulok ki, hogy egyébként az ID7 motor eszméletlenül jól van optimalizálva és mellette nagyon jól is néz ki.
Az UE4-es játékok nagy része is ugyanígy csőjáték, csak mellette kb. a szabadon fejleszthető UE4 sokkal rosszabbul fut. Valami nem változik, a zárt rendszerű grafikai motorok sokkal megbízhatóbbak. Lásd Rockstar Games engine vagy egy ID tech engine.
Nekem az UE4 az elmúlt generáció egyik legnagyobb csalódása volt. Jól nézett ki, de mellette rengeteg technikai hibája volt. A STALKER 2 idén is elvileg még UE4-el jön, már előre félek, ráadásul kis költségvetésű fejlesztőcsapatról van szó.
Úgyhogy ID7/8 > UE5
Így látatlanul is

-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
A kulcs az idő. Nyilván lesz ilyen szép, ha kihozható a motorból csak nem 22-ben
Akkor majd csak szimplán szebb lesz mint az UE4, aztán ahogy kezdik majd jobban kiismerni a motort, meg az új konzolokat is úgy lesznek a játékok is egyre szebbek.
Tehát ez minimum 23 inkább addigra meg már nem az ampere lesz a csúcs, tehát ez sem lesz probléma.
A Bethesda Launcher-e meg szerintem marad max már nem fog kijönni rá több játék.
Persze engem sem érint a dolog mert ami vehető Steamre az egyértelmű hogy oda jön.
Aki látta már a profilom az tudja is hogy miért
-
Hát az UE5-re nagyon kíváncsi leszek, szerintem a techdemo túlzás volt és nem lesz ennyire szép, de ne legyen igazam. Előre látom hogy UE5-re majd csak csőjátékokat lehet fejleszteni, mert egyébként a 3080-akat is megeheti majd reggelire.
Az MS-nek ott van a saját libraryja felhőbe, valami borzalom. A Forza Horizon 4-em egyszer össze is omlott, azóta nem tudtam vele játszani.

Amúgy jó kérdés mi lesz a Bethesda Launcherrel, de szerencsére azt messzire kerültem/kerülöm
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Ez tény hogy most érkezett a hetes, de 22 végén már érkezhetnek UE5 motorral is játékok és nagyon nem mindegy hogy a mostani felhozatalhoz hasonlítjuk az eternal-t vagy majd a pár év múlva érkezőkhöz.
Ezt már jópárszor megtapasztaltam hogy anno 1 játék hú meg há volt, aztán pár év múlva elővéve meg már a kicsit szebbre emlékeztem gondolat.
24 meg még rettenet messze van. Ha akkor fogunk belenézni esetleg bármilyen okból, az eternal-ba akkor már teljesen más lesz a grafikával szemben támasztott elvárásunk.
Oda már nem biztos hogy elég lesz egy foltozott hetes motor.
Persze addig simán lehet csinálni nyolcast is. Nagy kérdés hogy a Microsoft mennyire szeretné gazdaságosan kihozni az utódot. Mert az egyetlen biztos dolog az az hogy lesz utód. Nyilván nem azért adtak ki egy rakás pénzt hogy aztán azt mondják akkor ez a széria ennyi volt
Viszont nagyon át kell gondolni minden apró részletet az utóddal mert már a 2016-os is egy remek játék volt, de az eternal végképp nagyon magasra tette a lécet és magas lórol qrva nagyon lehet esni egy átgondolatlan döntéssel. (pl cyberpunk) -
A 7-es motor az Eternallal jött, teljesen friss és véleményem szerint még sok potenciál van benne. Nem láttuk még az RTX-es változatot csak videón (ott brutális a látvány), úgyhogy lesz itt még tűzijáték.
A Microsoftot már el is felejtettem, de én úgy vagyok vele hogy a Bethesdánál csak jobb lesz

-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Azt még megtippelni is nehéz hogy mikor lesz következő Doom, főleg a Microsoft-os dolog után.
Ha megint valami érdemi előrelépést szeretnének akkor ahhoz nem ártana 1 újabb motor is mert a hetessel kiadni pár év múlva 1 új doom-ot már messze nem szólna akkorát mint az eternal. Meg ugye nem cssak ez az 1 játék van a kiadónál ebben a témakörben, simán lehet hogy előtte egy másik jön. Akár több is.
Szóval lehet ez akár 23 is ha mondjuk az új konzolokat nézzük, de akár 25-is ha érdemi előrelépést várunk.
Egyelőre nagyon sok az ismeretlen. Meg ugye előbb minimum egy egy part2-öt ki kell adni és utána eldönteni hogy egyáltalán akarnak e még az eternal-al foglalkozni vagy félresöprik és ennyi volt a pályafutása. -
A 3. részt játszva az jutott eszembe, hogy a következő Doomba visszahozhatnák a reloadot a fegyverekbe, tovább nehezítve a dolgokat.
Nálam a 3. részben a legjobb a fegyverek dizájna, beleértve a kinézetüket és a hangjukat is. Amikor újratöltjük a shotgunt vagy a plasma riflet, az a hang egészen priceless, imádom

Következő nagy Doom 2024 környékén jöhet, de sok víz lefolyik még addig a Dunán
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
No, azért örülök, hogy a Naga + Hama kombótól eljutottunk a Ducky TKL + PRO X-ig, szerintem jót fog tenni az aimednek. : >
Teccik látni, hogy nem popóból rángating ki tippek, ha efféle cuccokról van szó? Ha sokat használod, ilyesmire érdemes áldozni (mondjuk ez bármi másra is igaz); nem is tököltél sokat, ment az all in.

Egy kis classic DOOM-hoz nem jött meg a kedved?
Co-op vagy speedrun mindenféle wad-okkal (én is csak mostanában mászok bele ebbe). GZDoomban még Vulkan API is van. -
Segal
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Nálam mostanság Prodeus van (csak megvettem
), meg event frissüléskor egy pici doom.
Nagyon jöhetne már az a part2
A billem meg K95 Platinum. Nagyon nincs tervben a lecserélése
(Tudom hogy már van 100-as is mielőtt elsüti valaki
)
Most megjelenítő frissítés volt (na jó még novemberben). Elsőre szokni kellett a 48-as méretet, de már vissza nem mennék "egérmozizni"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tense példáján felbuzdulva én is beszerváltam egy új billencset (amit amúgy már elég régóta terveztem), mert egyrészt zavart, hogy az eddig használt, Outemu Blue-s cumó nem TKL-es volt, meg mindenképpen szerettem volna egy Red kapcsolós valamit, ami még ráadásul slim profilos is, mert azt vettem észre, hogy ha kicsit tartósabban matatok a WASD környékén, meg-megfájdulnak az ujjízületeim és jót tenne a jóval rövidebb úton járó, lineáris switch. Who cares, I know, csak úgy megosztottam a dolgot.
Persze rögtön izzítottam egy DOOM-ot, hogy kipróbáljam (korábban PH!-nak már teszteltem egy ilyen klavit, de az igen rég volt, a memóriám meg halott, annyira emlékeztem csak, hogy kellemes volt vele Kvéjkezni), így bohóckodtam kicsit, és tényleg faszántos, nagyon smooth kis ketyere. Már pár perc múltán sikerült egy csomót lefaragni a korábbi bestből; amennyi időt belefeccöltem eddig, ahhoz képest nem rossz, de nyilván nem kell WR/WR-közeli tempót várni, az azért még "pöppet" odébb van. Viszont annyira megörültem neki, hogy fel is töltöttem.

Meg azé is posztoltam a lelki nyomoromat, hátha kedvet kap még hozzá innen valaki, és akkor mehet egy kis totyikon belüli rivalizálás. A frame rate-tel garantáltan nem lesz probléma. : >
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
[link]
:' D -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jaaaa...az egy igen-igen parányi töredéke a classic DOOM világának vagy annak, hogy mi hozható ki az engine-ből.
De még ott is van DOOM (3 epizód), Thy Flesh Consumed (4. epizód), SIGIL (5. epizód), DOOM II, No Rest for the Living (DOOM II expansion), Final DOOM (TNT Evilution + Plutonia Experiment, összesen 64 map) és DOOM Master Levels, és ez még kutyafüle.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ejj-ejj. Akkor mégsem profitálsz az awesomenessből.

Mik a kedvenc WAD-jaid?
Jaja, a Prodeust én is bezsákolom valamikor. Meg az Ion Furyt; brutális, hogy mit kihoztak a Build Engine-ből; valami nagyon guszta lett a végeredmény. Ez is 20 ercsi, de igencsak csábító és a fejlesztők megérdemlik az anyagi támogatást.
-
Még az Invasion móddal is "tartoznak", amit egyébként a legjobban várok a megjelenés óta.
A mostani event pl. jó lett, de a heti challengek gyengék, multi küldetéseket már elvből nem csinálok, annyira sz*r.Én látom a reményt azzal kapcsolatban, hogy lesz más multiplayer mód, elvégre a menürendszert is átvariálták emiatt.
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Teljesen logikus lenne az 1 éves évforduló környékén kiadni.
Viszont a season1 végén történt eseményekből kiindulva meg a játék jelenlegi népszerűségéből kiindulva esélyt sem látok season 3-4 dlc-re.
Kijön még ez a season 2 és utána meg csinálják majd a 2 perc alaatt összedobható skineket meg copy-paste heti challange-ket.
Ha nagyon megerőltetik magukat akkor megcsinálnak még pár master level pályát mert lényegében ott is csak be kell dobálni a pályára pár tucat démont és kész. -
Több fórumon beszédtéma lett az Ancient Gods második részének megjelenési dátuma.
A legoptimistább rajongók szerint már márciusban játszhatunk vele, mivel a Year One Pass része a DLC sorozat.
Nyilván a covid is bezavarhatott némileg a menetrendjükbe, így fenntartásokkal érdemes kezelni a dolgot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mára már elterültem az ágyon a te$htemmel, de holnap gépnél megnézem neked.
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Gondoltam egy nagyot, hogy én majd Doomozok egyet, ezért előfizettem a GP Ultimate-re, hogy PC-n tolhassam az Eternalt. Na igen ám, de iába nyomok a játéknál a telepítésre, nem történik semmi (mellesleg az MC Dungeonnál is ez van), és nem értem. Forza Horizon4-et egyből telepítené, azzal nincs baj..
Találkozott már valaki ilyennel? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, BÚÉK mindenki homloklebenyébe.
Tegnap végre megvolt a Plutonia 2 UV-n (egy bő hónapig húztam, mert nem mindig volt kedvem puttyogni), és hát hú. Nice. A Plutonia nehézség x 1,5, amit az ember kap, plusz általánosságban véve a mapok is sokkal nagyobbak és kreatív dizájnból itt sincs hiány; abszolút bejött a cucc, érdemes végigtolni. Lesznek kemény részek.
Persze nem csak ilyen vörös szín uralta maptéma van, mindössze ilyen helyekről loptam épp képet.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------A Plutonia 2 sikerén felbuzdulva rögvest bele is kezdtem a No Rest for the Livingbe (UV-n, mint mindig – mi mást is csinálna az ember Szilveszter éjjelén), de az előbb már be is fejeztem; ez nem egy 32 pályás megawad, csak 8+1 szint van és a Plutoniák után nem mondhatni, hogy különösebben izzasztó lenne. A map designok feelingesek (kivéve mondjuk az elsőt), nagyon fless kis helyszíneken lehet benne korzózni és érdekes módon a secretek valahogy úgy lettek elhelyezve, hogy az ember szinte akaratlanul, vagy nem túl nagy erőfeszítések árán simán megtalálja őket. Tetszett. Erről is bedobok ide egy-két screenshotot HUD nélkül, vanilla graffal, 1920 x 1080-as felbontásban. Persze játék közben 640 x 400 és full HUD, mert úgy a feeling.

Ezt a cuccot amúgy a Nerve Software készítette a DOOM II 2010-es, Xbox 360-as megjelenéséhez, mint expansion packet, és benne volt a DOOM 3: BFG Editionben extraként.
A közvetlen várólistán most a DOOM Zero, Scythe, Valiant, Hellscape és Alien Vendetta vannak.
Ja, meg a 2020-as Cacowards bannerjét felhasználva csináltam egy 1440p-s háttérképet. Semmi überPhotoshopmágia, kb. 1x1 bonyolultságú dologról van szó, ami 5 percen belül elkészült, de szerintem jópofa lett.
A letisztult verzió:
-
Sipasanyi
tag
Nyugodtan használhatod a V-syncet persze csak is a nvidia vezérlőpultban lévőt, itt egy kis anyag a megfelelő használatáról:
Optimal G-SYNC Settings
Kérdések válaszok miért kell a vsync a gsync mellé
Mérési eredmények -
-
Segal
veterán
Graula!
Már csak a játékkal kéne néha játszanod
Én pont ma mentem fel picit hogy az eventből azért ne maradjon ki semmi cucc és menni kellett multizni is.
Az hogy az eddigi boostereim akik napi minimum 20-30k-t toltak a szekeremen eltüntek, de a battlemod is tele lett ilyen 4 meg 6 stb szintüekkel...
Rendesen kihalt a doom.
Persze ez most előny volt mert 3-ból 3 win volt battlemodba. Utána gyorsan léptem is ki és jöttem vissza a Cyberpunkba
-
Ilyet találtam:
Go to the console in game "~" key and type "r_displayrefresh 75" hit enter. Then type "vid_restart" hit enter. If you want to make these changes happen every time you launch DOOM - then add these commands to Set Launch Options - "+com_r_displayrefresh 7 +com_vid_restart". That should do the trick - hope this helps!
V-syncet amúgy én se használok már több éve, főleg amióta G-synces 144 hz-es monitorom van. Nekem viszont nem gond a pörgetés, ha megfelelő a hűtés, és nem megy egekig, nincs belőle gond.
Sajnos van olyan játék ami 40-50 fps közt is szétpörgeti már a kártyát, ráadásul az elkövetkezendő években erre kell számítani

-
Játékban vsync on és probléma megoldva.
Egyébként mi a gond a 300+ fps-el? Mi az hogy "feleslegesen pörög"? Ilyet én még nem hallottam, általában ennek örülni kellene, hidd el sokkal egészségesebb, mintha 60-on fixen menne.
Jobb a gépednek, és a szemednek is.
Istenadta motor amit az ID fejlesztett, hasonló 300+ fps-nek nagyon örülnék én is.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
FPS cap beállításra nincs valami ötletetek? Új konfig-gal tolom a játékot és 300+ fps-eket pörög teljesen feleslegesen. A Nvidia beállításokban be tudtam neki állítani cap-et, de akkor meg tele lett tearing-gel a játék, ami elég feltünő volt, mert G-sync-es a monitorom.
V-sync sem játszik nyilván.
Köszi előre is az ötleteket!

-
Segal
veterán
válasz
zoo8800
üzenetére
Nem arra a boss-ra gondol
Ő még az alapjátékkal játszik.
Nagyon nincs rá amúgy tipp. Lövöd, lövöd és lövöd. Arra figyelj hogy 8 terület van rajta és ha azt lövöd amit már lebontottál rajta akkor nem sérül.
Csak türelemjáték a dolog. Ne akard 2 perc alatt kinyírni, hanem csak szép nyugodtan. -
AMD Power
titán
A végen a fő Boss-hoz valami tipp/tanács,hog, a legkönyebb kinyirni?
-
Liner
aktív tag
Hali! Lezártam a játékot azzal, hogy Nightmaren Megöltem a főbosst meg természetesen el is "ballagtam" Addig.
Aztán ma teljesen szinte véletlenül ráklikkeltem tubon kidobott egy valamilyen zero masteres videt https://youtu.be/8P2F4ZOVLL8
EZ mi??? Tényleg ennyit változott a a sima nightmare mert akkor tehetem fel megint. Vagy ez valami extra tartalom extra gamereknek. Ugye a plusz és sokkal erősebb szörnyekről beszélek az adott pályán. Azért mivel Nighmaren vittem nagyából emlékszem mi hol van és hát pld ez abltás gyilkos a kövi pálya végén főellenség és onnantól jelenik meg néha..
Sima Nightmaret nyomok és ennyire átformálták a játékot???
Plz valaki mert Valhallába próbálok beleszeretni de az isten tudja miért egyenlőre nem nagyon megy. Biztos velem van a baj. De ez elég meggyőzőnek látszott. -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
És már nem is 8 ugye hanem csak 6.
Pedig régen elemeztem is párszor hogy akkor most pontosan mi a fenét is akar az adott challange?
Nagyon látszik hogy ezzel is próbálják bent tartani a népet a battlemodban, de csak simán a boosterekkel is összeszedhető minden az eventből. Főleg ha hetente 1 alkalommal még 3 pályán végig is rohan az ember.
Nagyon kiváncsi leszek jövőre mivel állnak elő frissítések szinten, mert ha semmi érdemlegessel akkor piszok hamar fog kihalni a multi.
A part2-túl én már reálisan nézve ccsak kb 8-10 óra kikapcsolódást várok. 1x ugye végigtolni, 1 extra life módban végigtolni meg a secretek. Kb ennyi.
Nem az fogja megmenteni a játékot. -
Segal
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
A dlc már "csak" 3 pálya érdemes egyszer végigtolni, mert nagyon jól meg lett csinálva (kivéve az utolsó boss-t), de elég elborultra sikerült a nehézsége.
Bár még azt is lehet überelni szerintem az új master level pályával.
Én az aalapjátékon már úgy megyek keresztül mint kés a vajon, a dlc pályákon az első 2 fokozaton túl tudok menni (harmadikon már nem ment), viszont a mster level pályán még a leggyengébb nehézségen sem tudtam eddig végigmenni
Igaz csak 2x próbáltam, mert most nem elsődleges a doom.
Viszont jön majd a dlc másik fele valamikor jövőre. Na abba inkább bele se gondolok mi lesz benne
-
Segal
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Az utolsó pálya sokkal keményebb lesz. Főleg a boss
Utána meg a dlc, még az utolsó pályánál is durvább
De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Addig kell lövöldözni az "angyalodat" amíg át nem vált az életcsíkja és ha az megvan akkor meg kell ütni.
Ezt 2 féleképpen tehetd meg. Az egyszerűbb hogy a Shoti meet hook láncával pontosan becélzod és felhúzod magad hozzá hogy megüsd vagy felugrassz egy magasabb pontról.
Ja és ezt 7x kell megcsinálni, miközben a földön levő "angyalkák" is jönni fognak szeretgetni téged
Nem a játék legegyszerűbb része, de tényleg ezután jön a neheze
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AMD Power
üzenetére
Khan Maykr. Még nem a vége.
English nem lenni friendly nyelv (csak azért kérdem, mert Dr. Hayden elmondja, hogy mit kell csinálni, mielőtt nekiállnál csépelni)?
-
AMD Power
titán
Elértem szerintem a végére. Szarnyas Angyal vagy mi a tököm repked. Hogy tudom megőlni?
-
Redneck
nagyúr
Most hogy bekerült Game Passbe, gondoltam teszek vele egy próbát. Egyelőre nekem elég nagy csalódás ez a játék, de már az előző résztől sem estem hasra. Visszagondolva az még jobban is tetszett. Ebben 1 óra játék után, csak azt éreztem hogy megyek, és majdnem agyatlanul darálok, ami hamar monoton tud lenni. Nyilván egy kis platformeres ügyesség és taktikázás kell a lőszerek miatt, de nem éreztem azt közben, hogy hú de folytatni szeretném. Az engine jó alatta, de nagyon statikus. Látványra semmi extra, a hangok és a zene viszont jók. Holnap adok még neki egy esélyt, de lehet ebből gyors törlés lesz, pedig a 90-es években elvoltam a Doom és Quake címekkel.
-
hszilard666
veterán
FYI:
Ma jött ki az Eternal nintendo switch portja. Év elején PC re vettem meg, de most behúztam megint a kedvenc konzolomra, és nem okozott csalódást. Nem olyan szép mint PC-n, de kiváló élmény itt is, ráadásul hordozható. Ajánlom minden switch tulajnak!
-
Segal
veterán
Csak simán kiválassztod a legfelső lehetőséget a betöltésnél. Most meg nem mondom pontosan mi a neve de végülis a folytatás ahol meghaltál és akkor az aréna elejéről fogja kezdeni.
Nekem is az utolsó pályán volt a bug (readásul nekem az extra life küldinél) de kiléptem és utána amikor visszatöltöttem akkor az archvile halála után már minden ment rendben.
Szerintem tegyél még egy kisérletet, mert innen már nincs sok hátra
-
-FLY->
őstag
-
Segal
veterán
A pap gondolom az archvile.
Egyszer nálam is volt ilyen gond hogy hiába öltem meg ugyanugy jöttek a buffolt enemy-k, de ilyen esetben töltsd vissza az utolsó mentést és elölről kezded azt az arénát.
Legrosszabb esetben az elöző pályát is betöltheted, de még véletlenül ssem kell teljesen elölről kezdeni. -
-FLY->
őstag
Teljesen bebugolt, se totem, se pap a legutolsó arénában a vége előtt, az összes videót megnéztem már, uninstall. Folyamatosan jön rám az enemy, rendesen kipörgettem a youtube-ot, de nálam ott semmi sincs, majd biztos előröl kezdem az egészet, mert hulladék.
5 plusz életet és kb fél órát buktam el amiatt mert fos. Eztán nem adok több pénzt doom-ért, oké, legyen izzasztó, de működjön a mechanika!!! -
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Fogunk, kedves waterdaca
Én nekifutottam pár napja még egyszer a Master levelnek (dacból csak azért is megint második nehézségen) de megint elvéreztem
Hagyom a fenébe, nem ér ennyit.
Nézegettem az event skineket, de tulajdonképpen a boostereim is ki tudják nekem farmolni, akkor is ha csak 1-2 naponta kiveszem tőlük az xp-t
Azért persze nem hagyom bent a skineket, de jelenleg csak egy kicsit van tervben majd idén még a doom mert a rip and tear-t lassan felváltja a we have a city to burn
-
Még mindig glitches, bugos a Master Level, azóta nem javították. Lehet ezt már ráhagyom, ráadásul 10-én jön az új event, akkor pedig már Night Cityben fogok élni....
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Co-op vagy speedrun mindenféle wad-okkal (én is csak mostanában mászok bele ebbe). GZDoomban még Vulkan API is van.
)