Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Szia!
Itt még van pár tipp alul, hátha: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Doom_Eternal
Egyébként ezt így ahogy van, betenném Steam fórumba is angolul, lehet hogy valakinek nagyobb tapasztalata van ebben.
-
D4ve16
friss újonc
Sziasztok!
A Doom Eternal nevű játékkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A játék minden indításkor crashel, még az első pályára sem tudok belépni, mert a "New Slot" opcióra kattintva, a nehézségi szint kiválasztása után, amikor megnyomnám a "space" gombot, hogy továbbmenjek, a játék befagy, leáll a zene, majd kidob a Steam felületére. Ezt minden egyes próbálkozásnál ugyanúgy csinálja.
A gépem specifikációi:
Operációs rendszer: Windows 10 Pro 64-bit (Build 19045)
Processzor: Intel Core i5-6400 CPU @ 2.70GHz (4 mag)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 (Driver verzió: 32.0.15.7242 - dátum: 2025.02.12.)
DirectX verzió: DirectX 12
Játék helye: C:\ meghajtón, 253 GB szabad hellyel
A hibaelhárítás során eddig próbáltam:
A játék fájljainak ellenőrzését Steamen
NVIDIA driver frissítését
Windows frissítést
Játék újratelepítését
Rendszerfájl-ellenőrzést (sfc /scannow)
Teljesen tiszta bootot
Vulkan és OpenGL váltogatását
Indítás rendszergazdaként, illetve kompatibilitási módok tesztelését
Process Monitor futtatását (de nem kaptam értékelhető eredményt)
Sajnos eddig egyik megoldás sem vezetett sikerre. A crash log nem generálódik, mert a játék nem hozza létre a szükséges mappát a Saved Games/id Software/DOOMEternal/base könyvtárban.
Nagyon szeretnék a játékkal játszani, ezért bízom benne, hogy tudtok segíteni! Ha kell, bármilyen további információt megadok.
Előre is köszönöm a segítséget! -
WATERDACA
őstag
Holnap Dark Ages bemutató. Egy kiszivárgott jelentés szerint a játék május 15-én jelenik meg.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Valahogy nem lehet megkerülni, hogy a cheat-et előbb aktiváljam, mielőtt végigjátszom a pályát?
autoaim valahogy nem kapcsolható be?
PS4-en tolnám!
-
melega
őstag
válasz
heavygrip #3117 üzenetére
Értem, de most egyenlőre más játékokat tolok.
Majd később vissza térek rá.Silent hill 2 remaket 8 án jön.
Ghostrunnert, jó nehéz.
Jövőre a Kingdom Come Delivarence II berendelt.Amit nagyon várok az a GTA 6
Eddig kitoltam ps 5 ön az 5 öt az tökéletes lett.
A 3, Vice City és San Andreas remaket.
Amúgy kedvenceim:
Witcher, Dark Souls, God of War széria, Ghost of Tsushima, régi PoP Sands of Time trilógia.Érdeklődési köröm is lovagkor, nomád és sztyeppei harcművészetek, középkori harcmodor.
A Witcherekbe az összes befejezést megcsinaltam, de most már sokkal szűkebbre szabott a szabadidőm 3 éve.
Az új Witcher és Cyberpunk játékok amik készülnek szetintem Konzol vagy gépcserések lesznek.
A GTA 6 ot majd látom első napos vetel bár nem biztos hogy a ps 5 pro bírja akkor konzol vagy gépcsere lesz.Bár szerintem a Doom Dark Agesnek ami jelen generációra készül lesz olyan jó grafikája mint a GTA 6 nak.
-
heavygrip
senior tag
Ahogy előttem is írja Segal, van benne bőven tartalom.
Nekem tulajdonképpen nem a master level, nem a megszerezhető skinek, nem a multiplayer, nem a horde mód illetve nem a rengeteg event jelentette a szórakozást, hanem maga a robosztus játék menet, méghozzá olyannyira,hogy 850órát pakoltam bele. (Ez csakis az egyjátékos mód.)
Szerintem a Dark Agent megjelenésig még jó párszor végig szántom a démoni hordát.
Mostanában a Doom2016al szoktam felváltva tolni az Eternalt. -
Segal
veterán
Akkor utána kezdheted a master level pályákat
Viccet félretéve a végigjátszás után is van élet, mert sok mindent lehet gyűjtögetni, újra lehet tolni az extra life acsi (meg úgy összeségében az acsik végett). Ott vannak a slayer gate-k, horde mod stb. Tulajdonképpen bármi csak a multi nem -
cami][us
senior tag
A 2. DLC ahogy haladtam előre, úgy lett egyszerűbb. Davoth kimondottan könnyű boss, pláne Seraphimhoz képest.
-
heavygrip
senior tag
válasz
wjbhbdux #3110 üzenetére
Tudom tudom, én is ettől tartok. Hátha megjelenik jövőre.
Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
Ezt [link] a gameplay-t mutatták be végűl a 2015ös E3-on, vagy rosszúl tudom? Benne van a játékban csak kicsit másképpen.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
heavygrip #3109 üzenetére
id, tehát ha 2025-öt mondanak elsőre, az biztos 26 vagy 27 lesz.
Csak nincsenek még annyira előrehaladva a fejlesztéssel, hogy mindenkinek mutogassák a hotelpincébe utazó zsíroshajú rajongóikon kívül. Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
-
heavygrip
senior tag
Hja, és ha emlékszel, anno a Doom Eternal vitte a 2018as quakecont...úgy, hogy akkor a Rage 2 is odapakolta magát... most ezt mér nem lehetett megcsinálni?
Én azért remélem hogy 2025ben játszunk az új Doomal és nem fogják elhalasztani mint anno az Eternalt. Bár őket ismerve a tökéletesre mennek az eddigi játékaik alapján és mindent meg tesznek azért hogy ne érjen csalódást senkit
-
Segal
veterán
Egyelőre iszonyat csalódás a a Quakecon szempontjából az új Doom.
Zárt ajtók mögött mutogattak egy kb 10 perces gameplay-t és páran akik látták ezt-azt nyilatkozgattak is, de ennyi...
Odébb lesz az a megjelenés, ha még nem indítják be a hypetrain-t... -
wjbhbdux
veterán
Hivatalos mod támogatást, pályaszerkesztőt kap a játék [link]
-
cami][us
senior tag
-
RazoR
veterán
válasz
spleenszuru #3104 üzenetére
Hát talána vsync és a resolution scale-en állítottam és utána lett jó, azóta is megy gond nélkül. De délután megnézem pontosan neked.
-
spleenszuru
őstag
Anno AMD kártyával csak asszem a 22.11.2, vagy valami ilyesmi driverrel volt hajlandó ezt abbahagyni, szóval én lemondtam a játékról.
Nvidia oldalról nem tudom mi oldja meg, anno én minden grafikai beállítást, reddit tippet próbáltam, semmi nem oldotta meg, csak a driver degrade.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megtollasodik középkategória
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Politika
- Autós topik
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest