Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
presbazsi
tag
Szia!
Igen metronómot használ olyankor a dobos, egész pontosan egy tak jelet hall. Ettől lesz baromi pontos az egész zene, mert ugye ha a dob pontos, akkor a többi hangszer is elméletileg az kell hogy legyen. Ezt a módszert stúdióban alkalmazzák ahol a hangszereket külön sávokra veszik, és mivel a dob az alapja mindennek, ezért annak pontosnak kell lennie. Manapság már egyre többen használják koncerten is ezt a módszert, aminek a sok előnye mellett hátránya is van...pl hogy nagyon nehéz élesben takra dobolni, sok gyakorlást igényel, és jobb ha nem hibázol mert nem olyan egyszerű visszatalálni. A tak jelet pedig simán meg tudod írni, csak a tempóval és azzal kell tisztában lenned, hogy miből hány taktus van (gyors-lassú váltások) miből mennyi...én személy szerint koncerten nem használom ezt a technikát, stúdióban meg kénytelen vagyok, nem őrdöngősség, nagy nagy odafigyelést igényel. Tavaly voltam felétek is a Munkásban, egy koncert erejéig

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest