Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rimo1965
csendes tag
Sziasztok! Pontosan ua. a problémám, mint yanni56-nak, azaz nem tudom a Samsung LE40B650 tévén a DLNA-t használni. A TV vezetékesen van csatlakoztatva a routerhez, a PC (notebook) pedig vezeték nélkül. A TV-n tudom használni az internet@tv-t (sajnos egyelőre csak youtube ill. accuweather van rajta, de állítólag hamarosan felkerül az index is a widgetek közé
), valamint a media player funkcióval tökéletesen lejátszik zenéket, filmeket, fotókat USB-n csatlakoztatott külső HDD-ről. A pc-re telepítettem a Samsung Share Manager-t, de képtelen vagyok összehozni a kapcsolatot a TV és a PC között, egyszerűen nem látják egymást....már tényleg mindent megpróbáltam, de hátha van valakinek egy jó ötlete, javaslata. Örülnék ha valaki jelentkezne, akinél működik a dolog, és esetleg segítene abban, hogy lépésről lépésre leírná, hogy mit tegyek. A tévén kell beállítani valamit? A PC-n vagy a share manager programban? Esetleg a routeren? Hiába nyitom meg a Share Manager-t a PC-n és osztok meg mappákat, a media player elindításakor csak azt írja ki a TV, hogy nincsen csatlakoztattott eszköz.... Előre is köszi a segítséget! rimo1965
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), valamint a media player funkcióval tökéletesen lejátszik zenéket, filmeket, fotókat USB-n csatlakoztatott külső HDD-ről. A pc-re telepítettem a Samsung Share Manager-t, de képtelen vagyok összehozni a kapcsolatot a TV és a PC között, egyszerűen nem látják egymást....már tényleg mindent megpróbáltam, de hátha van valakinek egy jó ötlete, javaslata. Örülnék ha valaki jelentkezne, akinél működik a dolog, és esetleg segítene abban, hogy lépésről lépésre leírná, hogy mit tegyek. A tévén kell beállítani valamit? A PC-n vagy a share manager programban? Esetleg a routeren? Hiába nyitom meg a Share Manager-t a PC-n és osztok meg mappákat, a media player elindításakor csak azt írja ki a TV, hogy nincsen csatlakoztattott eszköz.... Előre is köszi a segítséget! rimo1965