Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt mondom, hogy ha tudsz usa modellt szerezni ami ugye hardveren más, akkor az biztos nagyobb hatótávú lesz mint amiket itt forgalmaznak, átállítani meg eleve nem kell. Én józan paraszti ésszel így gondolom. Aztán lehet, hogy nem így van, de én így gondolom.

Amúgy teljesen egyenes választ tényleg nem kaptál még szerintem sem.
Jött sok szakszerű és hozzáértő válasz akik otthon vannak a témában, de a konkrét kérdésedre egy egyszerű igen/nem válasz nem volt. 
-
BEndre34
tag
Leszámítva, hogy a garancia ugrott, nem lesz más változás, mert nem fog átállni egy sima fake GPS miatt (és értelme se sok van a Mini esetében). Lehet, hogy majd lesz az FCC-re gyártott gépekre euban megoldás (bár a DJI mindent megtesz, hogy ne legyen) de tudomásom szerint még nincs. Ha mégis van valakinek gyorsan szóljon, mert sokan várják valamiért ;)
Ha messzire akár valaki mindenáron repülni, ne minit vegyen (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jött sok szakszerű és hozzáértő válasz akik otthon vannak a témában, de a konkrét kérdésedre egy egyszerű igen/nem válasz nem volt.