Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Házimozi belépő szinten
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schaf, Neked megy a kérdés, de nem kell bepöccenni!
Végignéztem a Légteres videótokat Bandee-val, de hátha van azóta változás, vagy esetleg bármi "remény". Ha jól értem, idén Sparkkal már openben nem lehet repülni lakott terület felett. Magyarán, ha én mégis ezzel a géppel szeretnék lakott terület felett repülni, akkor azt csak műveleti engedéllyel tehetem meg?Ez már nem Neked, csak úgy általánosságban. A DJI megnyalhatná a zacskóm, amiért ennyire elengedte ezt a típust. Minimális a súlytöbblete ahhoz, hogy beférjen a 250 gramm alá, spec propellerekkel, új tetővel (ami ugye cserélhető) szerintem simán le tudnák dolgozni azt a 8 grammot. Új firmware kellene a LED-ek megfelelő sorrendjéhez, meg szoftver, hogy ne lehessen 120 fölé menni. Kihagytam valamit? Maximum még annyi kellene, hogy az app feldobjon egy figyelmeztetést, hogy propvédő keret nélkül, a szükséges moddokkal lehet csak legálisan használni. Értem én, hogy nem biznisz, de ha kérnének ezért az upgrade-ért mondjuk 50 dollárt, lazán kifizetném. Talán még a százat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végignéztem a Légteres videótokat Bandee-val, de hátha van azóta változás, vagy esetleg bármi "remény". Ha jól értem, idén Sparkkal már openben nem lehet repülni lakott terület felett. Magyarán, ha én mégis ezzel a géppel szeretnék lakott terület felett repülni, akkor azt csak műveleti engedéllyel tehetem meg?