Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, mert itt a regisztrációra keresve nem találtam választ a kérdésemre, hátha valaki tud valamit, vagy van tapasztalata.
Magyar állampolgárként élek és dolgozok Ausztriában, magyar lakcímem nincs(se ilyen,se olyan).
Vettem egy DJI Mini 2 SE-t.
Kötöttem rá kötelezó biztosítást(R+V Allgemeine Versicherungs AG)
Regisztráltam magam(Austrocontrol, Dronspace)
Megcsináltam a online drónvizsgát(A1/A3 Open)
Regisztráltam magam a GoodID-vel a mydronespace-re.Namost.
Miután EU, ezért ugye a vizsga és az ÉN regisztrációm az EUban érvényes.A kérdés, hogy ezek után kell-e nekem a drónt Magyarországon regisztrálnom(Ügyfélkapu van), vagy sem?
Nem a 2000 Ft a kérdés, de nekem olybá tűnik pl a
https://legter.hu/blog/dron-torveny-2021-erthetoen-szakertoktol/
"FIGYELEM! A regisztrációt csak abban az országban lehet megtenni, ahol az üzembentartó lakcímmel vagy székhellyel rendelkezik. Ennek megfelelően tehát a magyar lakosoknak Magyarországon, a magyar hatóságnál kell nyilvántartásba vetetni magukat és az általuk üzemeltetett drónt."
alapján, hogy nekem nem kell regisztrálnom, hiszen ott lehetne, ahol én lakhellyel rendelkezem. Ami Magyarországra, az én esetemben nem érvényes.Szívesen reptetném otthon, eseteleg eseti légteret kérve az utcán vagy a mezőn.
Remélem, tudtok segíteni, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest