Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Egy DJI OsmoPocket van a családban. Nagyon szeretjük, mert baromi jó videókat (4k) tud csinálni. Viszont van egy olyan problémánk, amire nem találtunk eddig magyarázatot/megoldást.
Kirándulni voltunk, csináltunk sok fotót/videót. Hazamenvén -szokás szerint- elkezdtem a képeket szerkeszteni, ami nem egyszerű, lévén 3 géppel is készültek képek (Mobilteló, Bridge + az Osmo)
A szerkesztés nálam úgy történik, hogy idősorrendbe (történés szerint) teszem az összes képet (Win-be a mappát megnyitva a "készítés ideje" oszlop alapján rakom sorba) , majd átnevezem őket (pld: 999 (1), 999 (2), stb...)
Azt vettem észre, hogy míg a két gép szinkronban van egymással, addig a Pocket valahogy más időbélyeget rak az EXIF-be (jellemzően 15 perc pluszt a valós időhöz képest) Gondoltam, beállíttatom a családdal a pontos időt, mert így nem OK a történés, de sajnos a tulaj nem talál az OSMO-ban ilyen jellegű menüt.
Több oldalt átolvasva, azt mondja, hogy ez egy bug és a nemzetközi fórumokon is visszatérő téma + a frissítésekkel egyre kakibb a helyzet.
Erre van valakinek valami ötlete/megoldása?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- Könyvajánló
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest