Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
..Amúgy érdekes, hogy az baj, hogy van Mini 2, de az már nem baj (részedről) hogy a Skydio(1-2)-t a cúnya bácik nem is forgalmazzák Kanadán és az USA-n kívül. Az teljesen rendben van. (?).
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).