Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
..Amúgy érdekes, hogy az baj, hogy van Mini 2, de az már nem baj (részedről) hogy a Skydio(1-2)-t a cúnya bácik nem is forgalmazzák Kanadán és az USA-n kívül. Az teljesen rendben van. (?).
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- További aktív témák...
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Smart home kiarusitas
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).