Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Nem nagyon értem a vita tárgyát. Miután senkit sem kényszerít senki egyetlen egy gyártó termékének megvásárlására sem, így parttalan vita a "szemét-e a DJI árpolitikája" című vetélkedőn.
Ha megveszem, akkor annyiba kerül, ha nem akkor nem kerül semmibe. Vehetek bármi mást is akár drágábban akár olcsóbban. Mi itt a baj?Az én személyes tapasztalatom, -de ez egyáltalán nem irányadó- hogy a hasonló más cégek termékei nem hozták azt a minőséget mint a DJI. Igaz, hogy nekem Spark meg Mini gépeim nincsenek csak nagyobbak de akkor is ezt tapasztaltam. Apróságok voltak a különbségek, de éppen elegek ahhoz, hogy a döntésemmel elégedett legyek (mármint a DJI mellett történt döntésemmel). Általában a kidolgozottság jobb volt a DJI-nál, a stabilitás jobb volt a DJI-nál, a tényleges (nem a papíron hirdetett) üzemidő jobb volt a DJI-nál, az akku management szintén és ezek nekem elegek. De engem sem kényszerített senki mint ahogy mást sem.
És más kategóriákban -pl 20-30 grammos whoop- egyáltalán nem DJI-t választom. Mondjuk nincs is nekik ez a kategória de nagyon jó más gyártóktól lehet venni. Van is jópár (kb 15 db különféle gyártóktól és magam építette egyaránt) és nem hiányzik, hogy a DJI nincs ezen a piacon.
Tehát mindenki azt vehet ami a saját szempontrendszerei szerint a legjobb. Hol itt a baj

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- NEO-t vennél? NE! AKCIÓ!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest