Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
Bár még ernyővel nem repültem, csak ugrottam, én is azt javasolom, hogy két emberesre tervezd. Te repülsz, a drón pilóta filmez, közben rádión tartjátok a kapcsolatot és irányítjátok egymást. Előtte nem ártana a kameramant is beavatni a repülési figurákba (repülési terv?) Mivel - ha jól gondolom - magaslatról van a start így onnan indul az 500-as plafon a drónnak, ezzel is lehet csalni egy kicsit. Szerintem dji géppel is le lehet követni, mert a te leglassabb biztonságos sebességedhez kell igazítani a repülést (nagy sebességnél mondjuk nem sok látszana a környezetből szerintem). Ocusync, legalább 30 perces akku idő alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest