Hirdetés
- Fujifilm X
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Spark jó lehet.
Szerintem ha megbízható helyről veszed később nem fog fájni a fejed, ha véletlenül gariztatni kell.
Ha legálisan akarod csinálni az majdnem lehetettlen. A szép helyek tájvédelmi területek, ott az engedélyre erősen fog a tinta.
Az enyémet ugyan eladtam, de nekem volt kötelező biztosítás. Nem sokat ér repülési engedély nélkül, de ha valaki nem hozzáértő megkérdi mit csinálok, meg tudom mutatni a drónos igazolványomat
Nekem ez az engedélyes dolog volt a fő szempont, ami miatt eladtam. Engedély nélkül nem volt jó érzés repülni. Az a 3000 Ft nem nagy összeg, amivel ki lehet váltani, de álítólag úgy el vannak havazva, hogy már több, mint 30 nap kell az engedély átfutásához.
Ez az engedélyes dolog lakodalmas videósoknak lehet jó, akiknek állandó helyszinük van.
Tájvédelmi területen +18000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Crimson Desert
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Welock Smartlock u81
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest