Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
Spark jó lehet.
Szerintem ha megbízható helyről veszed később nem fog fájni a fejed, ha véletlenül gariztatni kell.
Ha legálisan akarod csinálni az majdnem lehetettlen. A szép helyek tájvédelmi területek, ott az engedélyre erősen fog a tinta.
Az enyémet ugyan eladtam, de nekem volt kötelező biztosítás. Nem sokat ér repülési engedély nélkül, de ha valaki nem hozzáértő megkérdi mit csinálok, meg tudom mutatni a drónos igazolványomat
Nekem ez az engedélyes dolog volt a fő szempont, ami miatt eladtam. Engedély nélkül nem volt jó érzés repülni. Az a 3000 Ft nem nagy összeg, amivel ki lehet váltani, de álítólag úgy el vannak havazva, hogy már több, mint 30 nap kell az engedély átfutásához.
Ez az engedélyes dolog lakodalmas videósoknak lehet jó, akiknek állandó helyszinük van.
Tájvédelmi területen +18000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest