Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom az utóbbi időben egy drón beszerzésén. Erősen hobby célra lenne. Kertépítéseket csinálunk és ezekről csinálnék szép felvételeket vele - itt főleg alacsony szállási magasság van, nincsenek nagy távok és az üzemidő sem nagy követelmény.
Ezen kívül utazásaimra használnám, főleg természetjáráshoz - pl. Erdélyben a szép tájaknál mégszebb képeket és videókat lőni mint földről. Itt már picit fontosabb a táv és az üzemidő, de itt se küldeném túl messzire. Illetve ezeken a helyeken nincs nagy wifi zavaró tényező.
Telefonból most S7e van, majd S9-re cserélem előbb utóbb.
Ezek okán szerintem a spark-ba beleférek, főleg ha az amerikai szabvány szerint reptetem.
Az air sokkal drágább, a pro még annál is, nem hiszem hogy kihasználnám, meg első drónnak nem is vennék drágát.
Végigfutottam a beszerzéseket, ahol most egész olcsó a fly more combó zöld színbe az az ipon 173e-res árával.
171e a legolcsóbb ahogy láttam de az no name hely, ipon azért mégiscsak egy régi megbízható cég.
Érdemes ezt itt megvásárolni?
Használtan alig olcsóbb, nem éri meg szerintem azt a 20e spórolást :/
Milyen memóriakártyát vegyek bele? Van rá konkrét javaslat, akár ami iponban is elérhető?
Végül pedig van videó vagy weblap egy kis drónozás felkészítésre? Mikre kell figyelni, jogszabályok stb?
Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam itt is, érdemes lenne egy összefoglaló is akár ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BestBuy ruhás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Amazon Fire TV stick/box
- Suzuki topik
- Windows 11
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest