Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom az utóbbi időben egy drón beszerzésén. Erősen hobby célra lenne. Kertépítéseket csinálunk és ezekről csinálnék szép felvételeket vele - itt főleg alacsony szállási magasság van, nincsenek nagy távok és az üzemidő sem nagy követelmény.
Ezen kívül utazásaimra használnám, főleg természetjáráshoz - pl. Erdélyben a szép tájaknál mégszebb képeket és videókat lőni mint földről. Itt már picit fontosabb a táv és az üzemidő, de itt se küldeném túl messzire. Illetve ezeken a helyeken nincs nagy wifi zavaró tényező.
Telefonból most S7e van, majd S9-re cserélem előbb utóbb.
Ezek okán szerintem a spark-ba beleférek, főleg ha az amerikai szabvány szerint reptetem.
Az air sokkal drágább, a pro még annál is, nem hiszem hogy kihasználnám, meg első drónnak nem is vennék drágát.
Végigfutottam a beszerzéseket, ahol most egész olcsó a fly more combó zöld színbe az az ipon 173e-res árával.
171e a legolcsóbb ahogy láttam de az no name hely, ipon azért mégiscsak egy régi megbízható cég.
Érdemes ezt itt megvásárolni?
Használtan alig olcsóbb, nem éri meg szerintem azt a 20e spórolást :/
Milyen memóriakártyát vegyek bele? Van rá konkrét javaslat, akár ami iponban is elérhető?
Végül pedig van videó vagy weblap egy kis drónozás felkészítésre? Mikre kell figyelni, jogszabályok stb?
Olvasgattam a fórumot, sok hasznos infót találtam itt is, érdemes lenne egy összefoglaló is akár ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest