Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dji.com -on valahol listázva vannak, de ennél azért kicsit összetettebb a kérdés. Pl. itthon hivatalos szerviz és disztribútor a Duplitec, de ők nincsenek ott listázva, mert nagyker. Szóval simán találhatsz olyan sufni bt.-t is akár, akik a Duplitectől szerzik be, és teljesen oké leszel egy ilyen vásárlással. Amúgy az ő honlapjukon is van pl. viszonteladói kisker lista, azt is érdemes megnézni.
Én egyébként máshogy közelíteném meg: a kinézett boltot kérdezném meg, hogy honnét van a drón, van e hivatalos (DJI-os) magyar gari, stb...
LordAxwell: elvileg kérhető, de úgy tudom egyedi elbírálás alapján megy. Körbe kell videóznod/fotóznod a drónt, meg hasonlók. Hazai szervizek tudnak ebben segíteni, Myactioncamtől meg Duplitectől is láttam már ilyen választ FB csoportokban, hogy vigye be az illető a cuccot, aztán megpróbálják megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest