Új hozzászólás Aktív témák
-
dji.com -on valahol listázva vannak, de ennél azért kicsit összetettebb a kérdés. Pl. itthon hivatalos szerviz és disztribútor a Duplitec, de ők nincsenek ott listázva, mert nagyker. Szóval simán találhatsz olyan sufni bt.-t is akár, akik a Duplitectől szerzik be, és teljesen oké leszel egy ilyen vásárlással. Amúgy az ő honlapjukon is van pl. viszonteladói kisker lista, azt is érdemes megnézni.
Én egyébként máshogy közelíteném meg: a kinézett boltot kérdezném meg, hogy honnét van a drón, van e hivatalos (DJI-os) magyar gari, stb...
LordAxwell: elvileg kérhető, de úgy tudom egyedi elbírálás alapján megy. Körbe kell videóznod/fotóznod a drónt, meg hasonlók. Hazai szervizek tudnak ebben segíteni, Myactioncamtől meg Duplitectől is láttam már ilyen választ FB csoportokban, hogy vigye be az illető a cuccot, aztán megpróbálják megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Serviio
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Energiaital topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest