Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomjack
tag
Sziasztok,
Azért írok mert mindenki szídja a Minit. Nekem 4 hónapja van meg teljesen elégedve vagyok vele. EU verzió de az én tapasztalatom hogy városi környezetben azért jó átállítani FCC módba mert stabilabb a jel sokkal. Kint a szabadba felesleges átkapcsolni ott a 2,4 is stabil simán 1,5 km elmegy. Ezzel ha megtanult manőverezni (gyakorlás) akkor olyan helyekre is be lehet menni amit egy 300-400 ezres drónnal nem tennék. Ennél több távolság meg nem kell mert a drágán drónokat sem biztonságos irányítani ekkora távolságról.
UI: Egyszer az én hülyeségem miatt kis távon fennakadt egy fán. Tapasztalat csak annyi lett hogy szénszálas propellerek voltak már rajta és semmi bajuk nem lett. Eredeti gyári propellerek már eltörtek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Facebook és Messenger
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest