Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
hadrianus98
üzenetére
Erre nagyon nehéz válaszolni, mivel helytől függ.
Ha pl nincs jó rálátás a drónra, vagy van olyan eszköz/antenna, stb. ami bezavar, akkor elég kicsi (CE módban nekem 200 méternél meghülyült első alkalommal város mellett).
Függ attól, hogy te egy épület tetején állsz-e, illetve milyen magas épületek vannak körülötted.Szerintem 400-600 métert simán meg tudsz vele tenni, ha ideális helyen helyezkedsz (ha minden optimális, akár többet is).
Sokkal távolabb viszont nem érdemes menni vele, mert nem látod a drónt.Én város szélén teszteltem, 800 métert mentem vele (ott ahol CE módban csak 200-at). Volt még bőven jel, de már nem volt közvetlen rálátás a drónra (takarásban volt a fáktól), illetve az akksi is merült, mert előtte teszteltem az "okos funkciókat".
Nálam egyébként 5G-n jobban szokott akadni a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- Energiaital topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Alienware 17r4 olvass
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest