Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz KisBundi #4354 üzenetére

Akinek én eddig cseréltem, annak mindnek zuhant a gépe, ha nem is magasból, de zuhant. Két olyan ismerősöm is van, akinek MP van , 3 éves körüliek és semmi gondjuk nincs. Van, akinek két éve cseréltünk, mert beakadt egy fába és leesett, az is a mai napig megy. Szerintem megtörnek a szalagkábelek ilyenkor. Azon sem lennék meglepve, ha az idők folyamán magától menne tönkre, annyi helyen kell megtörnie használat közben. Ha annyira sok és gyors kábeltörés lenne, nem árulnának ennyi bontott szalagkábelt. Pontosabban nem venne senki ilyet, ha bele lenne kódolva egy tuti meghibásodás. Kell tartani 2-3-at belőle, az nem árt. De akkor is azt mondom, hogy a legolcsóbban szerelhető Dji gép a mai napig. Ha nem a fő alaplap sérül meg, a többi nagyon olcsón javítható. Az FC pedig nehezen sérül, mert jól védve van, a váz 3 részből áll, merev. Ha az FC sérül, akkor az nagyon magasról esik, kemény helyre és ahhoz ripityára kell menni a központi váznak is. Egy meglévő FC köré tök olcsón lehet gépet építeni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák