Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
"Egyébként honnan jön mostanában oly sok embernél az az ötlet, hogy kiránduláshoz, nyaraláshoz veszek egy drónt? Ahhoz miért nem elég egy jó fényképezőgép, mindössze 1db zoom obival? Sőt sztem jobb is lenne kézből lőni, mert az élmény az emberrel együtt megörökítve lesz igazán értékes. Az üres tájat lefotózni jó magasból, esetleg valahol a távolban pár hangyányi emberrel, nem lesz túl érdekes pár év múlva."
Mert a drónt nem tudod oda irányítani ahová akarod? Akár pár centire az arcodhoz?
És a távoli levegőből hogyan tennéd? Így azért csak színesebb ha lehet.
Én direkt vettem egy akciókamerát a drónomhoz tuning gyanánt. Valszeg tavasszal lesz igazán aktiválva, csak rövid teszt kedvéért lesz kipróbálva a téli időszakban. Nem akarom tönkretenni az akkumulátoraimat sem a drónt. Biciklivel teli drónhátizsákkal lesz sok kirándulásom.
Már most tervezgetek, addig meg kiépítem a hardvert. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És a távoli levegőből hogyan tennéd? Így azért csak színesebb ha lehet.