Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Szombaton en is pofara estem a Mavic 2 Zoom-al...
Felmentunk ide a Navacerrada-ra, megjott az elso ho, aztan repultem egy kicsit. Marha jo volt. Visszafele megalltunk egy kis kutnal ugy 1800m magasan, mondom megyek meg egyet a varost levideozom, meg a felhok is eppen felettunk voltak.
A vegere akartam csinalni egy spiralt a kutrol... 39m-re olyan 30meter magasan megpuszilta egy fa tetejet... pont a vegen a quickshotnak... de en voltam a f@sz termeszetesen, mert nem nyomtam a leallitast, pedig lattam, hogy kozel a fa...
Nem lett meg a kicsike... Fel meteres ho mindenhol...Otthon este kielemeztem a felveteleket es a koordinatakat. Ma reggel visszamentem es ott volt 2meterre a GPS koordinata-tol a hoba belefurodva, alig vettem eszre (kb masfel orat kerestem)
Az egyik propeller leesett es az akksi is kb 1 meterre volt a drontol.
Egy egesz ejszakat toltott a hoban...de valoszinuleg ez volt a szerencsem!Mivel a hoba esett ami kb 40centi volt, egyetlen egy karcolas sem esett a gepen... 3 lapat serult, gondolom amikor elkapta a faagakat... Ugy kellett kiasnom a hobol, de nem ment bele a viz, mert fagyott... csak kivulrol erte.
Ma delutan lecsekkoltam minden funkciot es csodalatosan mukodik
Meg az akksi is
Szerencsem volt az tuti... De az is biztos, hogy brutalisan ossze van rakva ez a gep! Olyan 20m-t zuhant kb a csattanas utan ahogy szamoltam, de tulelte egyetlen(!) karcolas nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs