Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hmm, én PayPal express checkout-tal próbáltam, úgy kidobott, hogy az én országomba nem szállítanak (Németországban vagyok jelenleg). Utána "sima" checkout-tal próbáltam, ott egyéltalán nem lehetett változtatni az országon...
Mindegy, két hét múlva megyek Kínába, majd ott bemegyek egy DJI shopba, csak nem akartam ezzel húzni az időmet ott... De lehet, hogy lenyelem a békát és kifizetem az Amazonos dupla árat, hogy ne húzzam vele az időt. Nem kell eladni a fél vesémet érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest