Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Amit te nézel az az, hogy ha neked küldenek pénzt, akkor átváltsa -e "receiving payments".
A paypalnál felvett kártyánál lehet valamiért neked euro van megadva a kártya pénzneménél és azért váltott a megterhelésekor.
Amikor külön fizetünk valamiért, akkor a feldobott paypal felületen is szokott lenni váltási beállítás, de mivel korábban már fizettünk a disney-nél a paypallal, így az a felület nekünk nem jött fel, hanem ismétlődő fizetésként terhelték be automatikusan. Így most a paypal mélyén a kártyánál létvő pénznem érvényesült valsz neked. (tippre neked oda valamiért euro van állítva, hiába forintos kártya valójában)

Végülis akkor megfejtettük. Tanulság a többiek számára, hogy a közbülső fizetési szolgáltatók is be tudnak kavarni, főleg olyankor, amikor nem első alkalommal fizetünk adott szolgáltatásra, mert akkor nem jön elő a kérdés már.#2197 Tin : ellenőrizd le a kártya beállítást, ahogy mutattam, 99% hogy ezzel szívtad meg és ez legközelebb is így lesz, ha nem javítod ki. Bocs, hogy közben tovább szerkesztettem, miután olvastad
közben felfogtam, hogy pont ezt írtad 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Revolut
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

közben felfogtam, hogy pont ezt írtad 
l.skywalker