- Milyen egeret válasszak?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
FRAPS helyett egyébként az AnalogX Capture-t is lehet használni, ingyenes program.
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Egy elég érdekes dolgot fedeztem fel, remélem nemcsak nálam van ez.Szóval amikor a kocsival ütközök akkor olyan lesz a kép mint Enton-nál, de nekem csak ütközéskor.
Az autók fényszórója is olyan lilás szinű, meg kicsit az ég is.Próbáltam FRAPS-al képet késziteni a játékból, de mindegyik ilyen:
(Nem igy néz ki, hanem teljesen normálisan, mégis ilyen képet produkál a FRAPS)Na ez mi a fenétől lehet?Van egy kis előzmény is, elmondom hátha segit.Szóval amikor először inditottam a játékot kis felbontásban kezdte ezért rögtön beállitottam nagyobb felbontásra és elkezdtem high-ra tolni a dolgokat.Lefagyott majd újra elinditottam, és nem láttam semmit csak a hátteret (fekete és világos ill. sötét zöld csikkal volt körülvéve) az elején világos zölden kiirta hogy press enter to start vagy valami ilyesmi aztán a porfilnevem is olvasható volt leentereztem na onnantól kezde csak a hátteret láttam (amit előbb emlitettem) meg azt hogy magyaráz.Kitöröltem azt a fájlt ami a beállitásokat tárolta és újra belőttem a grafikát mostmár ugyan szép minden csak képet nemtudok csinálni, meg zavar ez a lilaság is.Driver a legfrissebb, minden más játék jól működik.Ötlet?
-
Sonja
nagyúr
Most olvasom a hivatalos fórumon, hogy Radeon HD 6970-el is kifagy DX11 alatt.
Szóval patch kell.
-
polonic
félisten
Hamarosan bejelentés várható a dlc-kről.
Aztán egy bejegyzés az egyik közösségi menedszer twitteréről:
1 nap alatt több, mint 11 ezer dirt 3 videó feltöltése a tecsőre. Talán tennünk kéne valamit nagyot, amikor elérjük a 100 ezret?
Na vajon mennyire szabad komolyan venni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
milos2000 #1291 üzenetére
Ha DX11-es a kártyád, akkor alapból DX11-ben indul. Ha DX9-ben akarod indítani ennek ellenére, akkor a C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings\ mappában szerkeszd a hardware_settings_config.xml file-t, amiben lesz egy ilyen:
<graphics_card>
<directx forcedx9="false" />Itt írd át a false értéket true-ra, és kész.
-
milos2000
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egyébként beállítani, hogy dx9-ben vagy dx11-ben menjen a játék?
-
Red_Bull
aktív tag
Szerintem nagyon jó a játék, ráadásul az én gépemen (X2 3800+ ,2GB DDR2, ATI HD 4650) 1440x900 2x AA-val mediumban (egy két dolog low) szépen elfut pedig a proci azért gyengébb mint amit a minimum gépigényben írnak
-
iwu
addikt
teganp végre mentem fél órát kormánnyal is
vannak bugok a garfikában néha, de ki a f@$zt érdekli, mikor küzd a tizedmásodpercekért
nekem még mindig bejövős a cucc! -
BeLucZ
addikt
Nah átraktam dx9be a játékot, mert már nem birtam elviselni hogy folyton fagy töltöképernyőknél, sok mindent nem vettem észre látványban kb egál, viszont teljesitményben 60-70 fps helyett 110-120 lett ugyanolyan beállitások mellett, jó amikor sok kocsi van a pályán akkor kevesebb, elég rendes cpu limit van akkor 4 ghz q9550el is, gpu kb 65%on fut rajtnál
és 70 fpsnél, talán ez egy pici hátrány, de amugy tök jó dx9ben is, amit észrevettem beállitásoknál hogy post processt csak mediumig engedi, shadowst csak highig és az ambient occlusion totál hiányzik is a beállítási menüből, tehát úgy néz ki hogy a dx11es fícsöröket csak az 1gpus radeon tulajok élvezhetik maradéktalanul
-
Mukorka
addikt
Nekem 3 fps-t dobott a min-re és 1-et a avg-re
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #1270 üzenetére
Minden MAX-on van és mit ad isten 8XAA-val megy.... a leszólt alsó kategóriás kártyámmal
Egyébként ezt a szar alsó kategóriás kártyát azért nem cseréltem még le, mert annyira jól megy vele minden, hogy fölösleges pénzkidobásnak találom lecserélni. Nekem spec elég a 40 FPS átlag az új játékokban, a régiek meg mennek 70-el....
Egyébként nem azt mondtam hogy csúnya-pixeles-darabos, hanem hogy ezzel a motorral nekem nem jön be... sokkal bejövősebb volt a régi motor.
Az irányításról sem azt mondtam hogy szar, hanem hogy billentyűvel szar..... tessék odafigyelni mit ír a másik ha már hozzászólunk
-
Enton
addikt
Mivel autós játék sok értelme nincs 1 fix futásnak, fogja elengedi a mezőnyt Ai dolgozik, mert ha script lenne az nem menne, és csalna az eredménnyel. Aztán a végén behozza 4. helyre a kocsit.
Nem FPS huszárkodni rakták bele, hanem azért, hogy megállapítsd adott körülmények között milyen színvonalon tudsz játszani, de ez náluk 30 fps felett kb mindig játszható. -
rocket
nagyúr
Talaltam egy bugot, szakado esos verseny volt, es porzott az ut
#1275: Tegnap time trialban menve mertem, csak most lusta voltam mar ehez
Az Aspeni palya ami van a beeptitett benchmarkban egyike azon palyak kozul amik a legjobban terhelik a gepet, emiatt sokkal osszetetebb kepet mutat teljesitmenyben, mint szaraz idoben menni egyedul valamelyik rally palyan.#1277: 30FPS lehet neked jatszhato, de nekem EGO engine alatt 40FPS atlag kell minimum amivel mar normalisan lehet jatszani.
Lemertem 16xAF nelkul 11.5b-vel:
av_fps="52.364491" min_fps="42.928059" samples="5439"/> -
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1272 üzenetére
Kivetelesen nem az "up to 50%" van az infoban
11.5
av_fps="48.141308" min_fps="39.141064" samples="4679"/>11.5.b
av_fps="48.814857" min_fps="40.167740" samples="5329"/>Vegulis igaz amit irnak, jobb lett a teljesitmeny kemegy 0.673549 fps-el
Beepitett benchmarkkal mertem, Codemasters szokas szerint teljesen mas tortent a palyan a 2. meresnel nem fix a benchmark. (ez lathato abbol mennyivel tobb kepkocka ment le masodikra, nagyabol azonos FPS ertekekkel.) -
SzlobiG
félisten
"Improves performance for Dirt 3"
-
törölt tag
Érdekes, én a grafikával vagyok úgy hogy 8/10, az irányítás billel meg 4/10.
Sajnos elég lesúlytó a véleményem egyébként a játékról... Minimum a Dirt1 grafikát/irányítást vártam.
Amikor megláttam a játékot és kipróbáltam, háttt... a CMR3 jutott eszembe azonnalNagyon vártam, de sajnos nagyot is csalódtam....
-
snoopy
aktív tag
Végre nekem is jutott időm rá. Nekem tetszetős nagyon.
Viszont nem találom azt a gymkhana pályát amit állandóan mutattak ahol szabadon lehet elvileg csak úgy mindenfelé menni. Youtubra meg kár, hogy csak 30sec-et enged feltenni.
Grafikával sincs bajom, mondjuk nem is értem még mindig ezt a grafikára élvezek effektust teljesen. Lényeg, hogy szórakoztasson és azt nálam 100%-ig eléri. Pl.: hatalmas az esti havas pálya, esetleg még havazik is és száguldasz egy jó kis audi quatroban közben mondjuk rally-cross módban jönnek mögötted és mikor már a seggedben van a kocsi bevilágítja a kocsi belsejét is, közben még alig látsz is ki, mert havazik plusz még az előtted lévő felveri a havat elédJa meg még egy. A marketplaceről honnan bánatból lehet leszedni a dlc pack-ot?
Extrákban írja, hogy free car pack - elérhető, de én sehol nem találok semmit sem semerre se. Néztem xbox.com-os oldalamon, a marketplaces alkalmazásban is, meg a játékban is de ott azt mondja nincs elérhető, próbálkozzak később. -
zH.
senior tag
végre egy autós játék, ami billentyűzettel is irányítható, nem kell hozzá 10k-s kormány. grafikától mondjuk többet vártam.
-
spae
aktív tag
Hali!
Lehet volt már szó róla, de én nem találtam!
A Vip code-os autókat elő lehet valahogy csalogatni?Üdv.
-
-
Enton
addikt
Végülis igaz. Azt hittem van neki valami külön beállítása is ahol lehet ezt külön variálni.
Amugy a menuben miért nincs benne a Clucth állítása mint a gáz meg fék?
Mindegy végülis lehet operálni vele.Mit találtam miközben bogarásztam a fájlok közt:
<FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<!-- Old car names should be removed! -->
<FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0"Ezek az autók mikor jönnek???
Túl sok nyomot hagytatok itt-ott. -
szacsee
nagyúr
Sonja & BeLucZ:
Más játékokkal nincs baj? Mindkettőtöknek P45-ös deszkája van, ráadásul Gigabyte.
No mindegy is, a lényeg, hogy néha .... hú rég volt nem biztos, hogy pontosan le tudom írni hol is van a biosban...... bios reset, illetve bios friss után a PCI-E Clock Drive és a CPU Clock Drive visszaveszi alapbeállításról (700/700mV).
Az alap 800/900mV, de a kézikönyv írja pontosan.
Esetleg egy próbát megér, hogy a PCI-E Clock drive-on piszkáltok egyet felfelé.
Ha utána is fagy, akkor nem ez a bibi a tízmillió hibalehetőségből.Más:
Opciókban beállítom a kormányt, személyre szabom a gombokat, beállítom az érzékenységet és az erővisszahatást, de ha kilépek a játékból elfelejti.
-
Strezi
őstag
Elsőre vedd le (10-20%) a Wheel Force-ot és emeld meg a Wheel Weight-et. Ahogy kezded érezni hogy hogyan mozog az autó növeld a Wheel Force-ot.
Természetesen mint mindenhol, kormánnyal csak autó fix nézetből lehet játszani (lökös, motorháztető vagy fülke) nézetben! Bocs ha ez alap volt
-
törölt tag
Határozottan jól sikerült ez a játék!
(kicsit nekem GRiD-re emlékeztet, itt -ott,)
annak pedig kifejezetten örülök hogy az én HD4890emmel is jól megy!
THX Codemasters
-
BeLucZ
addikt
hát nem tom kicsit reménytelen a helyzet, ha jól értelmezen akkor azoknál a felhasználóknál van a gond akik régebbi hardverkörnyezetben használnak gtx kártyát, főleg 580ast de előbb irták itt hogy 560 ti-vel is csinálja, mondjuk amit furcsállok hogy vki itt linkelt be egy i7 meg 5870 kombóval benchmarkot és 60 fps avg jött ki nekem meg 580al 65 fps, azért elég durván amdre lett fejlesztve
, de annyi baj legyen
másik: nem tudok betelni a játék látványával dx11ben, vmi über brutál szép, szinte fotorealisztikus részek is vannak benne, pl a replay picit távolabbrol olyan mintha tvből néznék valami rally visszajátszást igazit, irányitás is odabasz, közepes szinttől kezdve már kezd izgi lenni, de pron kurva nehéz és egyben jó is, a játék a dirt1 hangulatát meg versenyeit ötvözi a dirt2 tovább tupirozott grafikájával és néhány elemével, én legalább is ezt vettem észre
-
bognar110
őstag
Ez az én kedvenc verdám [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Dirt 2-ben azt állították, hogy nem az NV driver a ludas. A Dirt 3-ra még nincs fejlemény. Várjuk meg amíg reagálnak, addig egyelőre bombázni kell a fórumot, hogy nézzenek rá. Esetleg érdemes bombázni a hivatalos GeForce hibabejelentőt is. Az nem baj, ha ránéz az NV is. Ennyit lehet tenni egyelőre.
(#1238) BeLucZ: Ki szokták vizsgálni a hibákat. Nem olyan nehéz ezeket driverben javítani. Ha viszont a programmal van a gond, akkor csak annyit tudnak tenni, hogy szólnak a fejlesztőknek.
-
apollo12
veterán
heló nem rég felraktam a játékot, de ablak módba indítja el hogy tudom meg csinálni hogy full sreen legyen mert a beállításoknál nincs?
thx már megy, a másik kérdés hogy tudom a nehézségi szintet lejjebb venni mert ezeket lehetetlen utol érni
-
BeLucZ
addikt
hát akkor vagy az nvidia kártyákat nem szereti az ego engine dx11es variánsa, vagy az nvn belül a fermi családot nem komálja, de érdekes módon az összes többi játékkal semmi gondom nincs ha virágbolti ha nem, csak a dirt 2 és most dirt 3is, és retek bosszantó mert egy iszonyat jó game, azon kevesek egyike amivel szivesen eljátszom a mai napig és erre szar, attol hogy amdre van fejlesztve a játék nem zárja ki annak a lehetőségét hogy nvn is hibátlanul fusson, ugy emléxem a dragon age 2re is jött a javitás, igaz kicsit sokat kellett rá várni de jött, nem hiszem el hogy az ego engine hibáját nem lehetne driveresen javitani szerintem egyszerűen csak leszarják, egyszerűbb azt mondani hogy nem náluk van a gond
(#1239) apollo12: alt+enter
-
BeLucZ
addikt
Köszi szépen Abu a fórumot, látom itt jó pár ember írja hogy crashel a game, de detto ugyanaz a séma mint a dirt2ben, menü töltéseknél fagyogat ki, csak azt hittem a 3ik részben kijaviták ezt! szal az nv azt állitja hogy nem ő a hibás? vagy csak cseszik megcsinálni? de ha nem ő hibás akkor a fejlesztők mér nem javitják ki? de lehet hogy az a baj hogy p45 chipset alatt dolgozik a vga? lehet a p45el van baj, lehet i7es systemmel nem lehet gond de hát akkkor is nonszensz hogy csak gtx 580akkal szarakodik a game amivel elvileg a legjobban megy!
anno azt hittem hogy driver hiba, direkt ezért felpakoltam a 275.27 bétát , hátha de semmi változás, anno a dirt2-re ráraktam az utolag kijött 1.1 patchet is, hátha, de ugyanugy fagyogat az a szarmás: minek vegyem meg? eredeti játékkal is ugyanugy szar lenne, téphetném a hajamat és ezért még fizessek 8 ezret? nagyon szivesen megvenném ha tökéletesen futna
(#1235) klinga80: neked is gtx 580ad és ugyanez a hiba jelenség mint nálam? az szép, látom akkor nem csak egyedül vagyok, meg ez most milyen megoldás hogy rakjam át dx9be?
végülis azért van csúcskategóriás dx11es kártyánk nem?
emléxem anno az 580 topikban is az volt a reakcio hogy biztos azért mert virágbolti, kérlek szépen nem, mert 5850es vigan futott a virágbolti is -
klinga80
csendes tag
válasz
Balázs9503 #1232 üzenetére
Nekem is ez volt.Indíts új játékot.
BeLucZ: Nálam is ez a gond.Elég sokszor kifagy a játék.Nagyon dühítő.Még a gépünk is hasonló.Proci+alaplap+VGA!!!
-
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám van,hogy az aláírásomban alul látható konfiggal vannak gondjaim a játékkal. A helyzet a következő. A GTX 570-hez 270.xx legujabb driver van fent. Felraktam a játékot full HD-ra és lefuttattam a játék saját benchmarkját és min.16. max. 26. fps-t produkált a játék épp úgy mint 1280*720-ban ultra low beállítások mellett igaz itt kicsit jobb volt a helyzet 1-2 fps-el többet tudott a gép kisajtolni.
Mitől lehet ez? Próbáltam régebbi drivert is a 266.xx.
És itt vettem észre,hogy valami gond lehet a géppel,mert a Witcher 2-vel is ez a helyzet mert épp hogy elmegy mediumon a játék, és Black Ops multival is gond van,mert laggol mint az állat gondoltam megint szarakodik a steam,de nem mert állandóan ez van vele már 2 hete kb.
Mostanáig nem volt viszonyítási alap,hogy mit tud a GTX,de szeintem a DIRT3-at vinni kellene neki simán.Esetleg valakinek valami ötlete....
-
Balázs9503
tag
HELP!
akkor most ennek a profile load failed-nek mit tudok csinálni?
segítsetek már vagy inditsak egy új gamet és azzal megoldodik? -
Zoliwrc
aktív tag
Nálatok is online sokat esik az fps?
Online 30 körül van, single 50+, ez mitől lehet?
-
Valaki tudna adni egy épkézláb beállítás kormányhoz? (a játékon belüli kellene, a logi programban minden alapon van, ja és DFGT-m van)
-
Tálydi
senior tag
Na, próbálok egyet...
Addig is köszi mindenkinek!
-
Tálydi
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1221 üzenetére
+(#1222) havasa
0-100
-10-10 ig mindent próbáltam
Azért nem vagyok ennyire láma -
Balázs9503
tag
abban segítsetek már hogy 15 perc óta kb loading failed-et ír ki amikor megprodálom kiválsztani akkor írja ki? mit tudok neki csinálni?
-
Pala
veterán
válasz
SzlobiG #1214 üzenetére
Hmm, akkor a te eredményedhez viszonyítva kb. reálisnak tartom a sajátomat. Benchmark: single 55fps, cf 99fps, kártyák alapon, minden maxon, de nem fullhd, hanem 1680x1050. Procink szerintem kb. egyforma erős, úgyhogy ez biztosan nem szól bele.
Köszönöm, ez adott némi támpontot!
A sebesség végülis bőségesen elegendő, még egy kártyával sem érzem soha, hogy akadt volna akárcsak egy mp-re is.
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Látom rajtam kívül is még páran szívnak az irányítással.
Gamepaddal simán irányítható minden, bucira lehet verni mindenkit, viszont kormánnyal egy rohadt kanyart nem lehet bevenni, már minden beállítást végig zongoráztam de semmi, erre várható valami patch? Elég tanácstalan vagyok
-
SzlobiG
félisten
Nálam CF nélkül full hd, ultra,8xmsaa 62fps-t dob 6970-el.
Cf-el meg 108, de a teszt alatt ahogy észrevettem a havas pályákon nem teljes a CF kihasználtság van ahol csak 80-80% a többi pályákon meg többnyire 95-95% felett van. Na nem mintha lassú lenne csak ezeket figyeltem meg.
-
Pala
veterán
Itt nem arról van szó, hogy akad-e vagy sem, hanem arról, hogy így kell-e teljesítenie egy 6870-nek a játékban!? Erre várok megerősítést, hasznos infót, tapasztalatot, észrevételt, stb.
gainwardgs: Igazából nem teljesen értem, hogyan hoztátok ki mindezt a hsz-emből, de kérlek folytassátok nélkülem.
-
Pala
veterán
válasz
Motion_Blur #1197 üzenetére
Verseny közben is ennyi? Úgy értem, amikor több kocsi is van körülötted a pályán. Mert nekem igaz csak 6870-em van, de ennek ugyebár kicsivel kellene lassabbnak lennie, ehelyett ugyanilyen beállításokkal 50fps körül mozog verseny közben, sima rally alatt (amikor egyedül vagyok a pályán) nekem is 60-70 között mozog. CF-fel pont a duplája, tehát a skálázódás nagyon jó, de a single kari teljesítményét kicsit kevésnek érzem. Vagy az 5870 ebben a játékban ennyire jó?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] Itt a probléma CM-es topikja. A Dirt 3-ra még nincs reakció.
A Dirt 2-re reagált anno az NV, hogy nem náluk van/volt a hiba, és DX9-et javasolták ott megszűnik a fagyás.
A Dirt 3-ra még nincs hivatalos reakció a felektől. Ha ugyanaz a hiba, akkor a DX9 a megoldás. Egyébként a hiba nem globális, de feltűnő, hogy főleg GTX 580-on van, de sokaknál nem fordul elő. Talán a verzió is számít. Most nem a virágboltra gondolok, hanem a steam és a retail verzió esetleges különbségeire. Specifikus gond lehet.
A games for windows LIVE egy csomó játékban jelen van, elég kicsi az esélye, hogy egy hibát csak az EGO motornál csinál. -
SzlobiG
félisten
válasz
Motion_Blur #1198 üzenetére
Rendben van szvsz.
Belucz: Amd gaming evolved játék szal AMD kártyákra van fejlesztve idővel majd javítják...de ha más NV kártyákkal nincs gond, akkor szvsz driveres a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Jövedelem
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged