- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
SzlobiG #1473 üzenetére
Azért ez gáz. Oké nem veszem észre hogy 60 vagy 95 fps de hogy 1 kártya jobban vigye az esős pályát ennyivel akkor is ha csak 1680x1050 felbontás.
Valaki említette hogy multiban lemegy az fps-e. Figyleni kell a chatet mert meccs elött kiírja hogy ki lett a host, és a hostolás megeszi a gyengébb gépeket.
-
Mukorka
addikt
válasz
SzlobiG #1447 üzenetére
Megnéztem esős pályán nekem is lement 55-60 fps-re. mondjuk ez alapján megnézném hogy akinek csak egy kártyája van hány fps-t kap maxon egy finland esős mapon. 30-35 re tippelek.
Mondjuk kicsit intenzívebbnek képzeltem az esős részeket, dirt2-ben ha belemész egy tócsába elég keményen felkeni a szélvédőre itt ez kevésbé látszik és az eső is csak csepergésnek tűnik, vagy van ahol szakad is és folyik le az ablakon a víz?
-
törölt tag
válasz
SzlobiG #1270 üzenetére
Minden MAX-on van és mit ad isten 8XAA-val megy.... a leszólt alsó kategóriás kártyámmal
Egyébként ezt a szar alsó kategóriás kártyát azért nem cseréltem még le, mert annyira jól megy vele minden, hogy fölösleges pénzkidobásnak találom lecserélni. Nekem spec elég a 40 FPS átlag az új játékokban, a régiek meg mennek 70-el....
Egyébként nem azt mondtam hogy csúnya-pixeles-darabos, hanem hogy ezzel a motorral nekem nem jön be... sokkal bejövősebb volt a régi motor.
Az irányításról sem azt mondtam hogy szar, hanem hogy billentyűvel szar..... tessék odafigyelni mit ír a másik ha már hozzászólunk
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1272 üzenetére
Kivetelesen nem az "up to 50%" van az infoban
11.5
av_fps="48.141308" min_fps="39.141064" samples="4679"/>11.5.b
av_fps="48.814857" min_fps="40.167740" samples="5329"/>Vegulis igaz amit irnak, jobb lett a teljesitmeny kemegy 0.673549 fps-el
Beepitett benchmarkkal mertem, Codemasters szokas szerint teljesen mas tortent a palyan a 2. meresnel nem fix a benchmark. (ez lathato abbol mennyivel tobb kepkocka ment le masodikra, nagyabol azonos FPS ertekekkel.) -
Pala
veterán
válasz
SzlobiG #1214 üzenetére
Hmm, akkor a te eredményedhez viszonyítva kb. reálisnak tartom a sajátomat. Benchmark: single 55fps, cf 99fps, kártyák alapon, minden maxon, de nem fullhd, hanem 1680x1050. Procink szerintem kb. egyforma erős, úgyhogy ez biztosan nem szól bele.
Köszönöm, ez adott némi támpontot!
A sebesség végülis bőségesen elegendő, még egy kártyával sem érzem soha, hogy akadt volna akárcsak egy mp-re is.
-
Pala
veterán
Én egyértelműen láttam a különbséget akkor, mikor aktuális volt...most, így a Dirt2-3 korszakából visszanézve már mindkettő csúnyácskának tűnik.
De azért a 3 szebb.
Hogy pontosan miket újítottak, azt nem tudom, de ránézésre jobb volt a látvány. Én inkább a 4 és az 5 között nem vettem észre különbséget.
-
Pala
veterán
Ez így van, most gyorsan végignéztem pár screenshotot, és egyértelműen a CMR2005 -> Dirt ugrás volt a legnagyobb látványban! Mondjuk pont e kettő megjelenése között telt el a legtöbb idő: 2004. szeptember (merthogy a CMR2005 a nevével ellentétben már 2004-ben kijött), illetve 2007 nyara.
-
Pala
veterán
-
Én az indokot el is fogadtam volna, ha mondjuk valami pár éves konfiggal rendelkezel. De 6970cf-el ne írjunk már ilyeneket, hogy ne fullon toljak egy játékot
Igenis azért veszünk ilyen drága HW-eket, hogy szaladjon a game, méghozzá maximális beállítások mellett...
No de amúgy kezdek lehiggadni, nagyon felpimpelte az agyamat ez a német cikk. Jön egy driver update és minden meg lesz oldva, jó lesz a 6870
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged